Мартин Нотариуса казал "ужасяващи неща" на Ивайла Бакалова, Алексей Петров посъветвал мъжа ѝ да си плати на СП

  • 29 февруари 2024 19:05

  • 44796
  • 70
© Булфото

Депутатите изслушват Ивайла Бакалова и съпруга ѝ Веселин Денков за оказания им от Мартин Божанов - Нотариуса натиск. Имената на двамата бяха свързани с името му след разследване на Антикорупционния фонд.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 278

Бакалова твърди, че Божанов ѝ поискал 100 000 лв., за да освободят съпруга ѝ от ареста. Той беше задържан през 2020 г. по обвинение в лихварство.

Бакалова беше в основата на разследването на Антикорупционния фонд (АКФ) - "Списък за бързо реагиране", което през юни 2021 г. освети дейността на Божанов, а повод за него стана задържането на Веселин Денков. Преди това той получава оферти колко да плати, за да не бъде арестуван. Докато е в ареста от септември 2020 г., Бакалова получава оферта срещу каква сума може да бъде освободен - цената скача двойно. Денков беше пуснат под домашен арест в деня, в който АКФ пусна трейлър за разследването.

Скандал на изслушването на съдия Цариградска и прокурор Зартова по случая "Нотариуса"

"Моля ви за няколко минути да си представите, че не сте депутати и политици, а сте нормални хора. Ще ви разкажа една човешка история, която може да се случи на всички. Когато държавата е в ръцете на алчни, корумпирани и неконтролируеми хора, няма как да има правосъдна система", категорична бе Ивайла Бакалова. 

"Пред вас стои човек, който е жертва на липсата на правосъдие в България", добави тя, визирайки съпруга си Веселин Денков. 

Ивайла Бакалова заяви, че е била свидетел на много мерки за неотклонение, в които не е видяла нищо законно. При тях мъжът ѝ е искал по-лека мярка от "задържане под стража", но се падали все едни и същи съдии. "Съдът не четеше изобщо материалите по делото. Бях свидетел на прокурори, които си играеха на тетрис докато се решаваше човешка съдба. Виждам, че някои от вас ме гледат с голямо недоверие, но им пожелавам никога да не им се случи. Може да им се случи и да са от нашата страна. Свидетел съм на всички пратеници на Прокуратурата, тогава с Веселин Денков живеехме на семейни начала. Идваха хора при него да го подканят да плати. „Започваш много да ядосваш Прокуратурата. Ако не си платиш, ще намерят накрая за какво да те арестуват“, казваха те. Дълги години не успяваха, защото нямаха последната инстанция – правителството. Прокурорите работят по поръчка. По едни дела не работят, а по други прокурорите си водят свидетели и бързо се сглобява. На мен ми бяха повдигнати 11 или 12 ревизии. Кой плаща за цялата тази репресия: следене, подслушване, проверки от НАП? Един от проверяващите се беше объркал. Някои от моите проверки отнеха година и половина. По една от тях ревизиращият екип беше написал: "Извинявайте за забавянето, но то е поради ежеседмичните срещи в Специализираната прокуратура (СП), на които сме викани да даваме сведения. НАП не е ли независим орган и защо тя трябва да се отчита на СП за това какви ревизии води?", попита риторично Бакалова. 

Гангстери в тоги превръщат България в "Готъм сити"

"Хора като Мартин Нотариуса виреят благодарение на болната ни правосъдна система. Проблемът е много по-дълбок. Мартин Нотариуса се появи след доста мерки за неотклонение. Може би на деветата един от въпросните съдии в СП ни беше казал много добронамерено през негов роднина, че каквото и да направим, Веселин Денков няма да излезе от ареста докато не минат изборите, които бяха на 4-ти април. Мартин Нотариуса се появи март месец, седмица или две се опитваше да организира среща с мен. Мои познати ми казаха, че това е човекът, който може да помогне. Каза ми ужасяващи неща", каза още тя.

Кой е бил на коледен банкет с Нотариуса? Прокурорската колегия приканва присъствалите да си признаят и разкажат

По отношение на Специализирания съд, Нотариуса им е казал да сменят адвоката си - Ина Лулчева, защото тя е известна с това, че "разрешава делата си по институционалния ред и по правния път, а не през задната врата". А по думите на Нотариуса, цитирани от Бакалова, в спецсъда не се работило по начина на Лулчева. "Каза ми, че този съд може да гледа мерки на посланици, че този съд е държавата. Да не гледаме дали човекът е виновен, или не, а да си платим, но да изчакаме да минат изборите и хватката да се отхлаби", разказа Ивайла Бакалова. 

Съпругът ѝ Веселин Денков разказа историята от неговата гледна точка. „Занимавам се с ресторантьорство и финансиране от повече от 30 години, обвиняем съм по 3 дела: за изнудване, лихварство и подбудителство за убийство. През 2016 г. лятото мои приятели ми се обадиха и ми казаха, че имам проблем със Специализираната прокуратура. Замислих се дали имам нещо общо с нея, казах им, че нямам такъв проблем. Като се прибрах от пътуването, мои приятели ми казаха, че от СП са им предали, че трябва да им платя 100 000 лв., за да не ме направят от свидетел обвиняем. Няколко месеца след това бях вече обвиняем, предявиха ми обвинение. Потърсих г-жа Ина Лулчева, обясних за какво съм бил свидетел – по делото за изнудване за отпускане на заем през 2011 г., отпуснат по банков път и възстановен по този начин, дори и с платени данъци. По това дело съм разпитван 2 пъти – на 11 ноември 2011 г, другият през 2014 г. След това – нищо. След това обаждането и подканянето за плащане през 2016 г. Между 2016 и 2020 г. са идвали представители, пратеници на Прокуратурата по въпроса да платя, за да нямам други създадени проблеми. Единият от пратениците на СП ми каза, че ако не платя, това вече са пари, които са си разпределили и ще бъде крайно лошо за мен“, посочи той.

Адвокат за кръговете на влияние около Нотариуса и Пепи Еврото: Мълчанието на прокуратурата е оглушително

По думите на Денков, за него е станало по-лошо, след като е подал сигнал за случващото се към тогавашния председател на КПКОНПИ Сотир Цацаров. „По време на пандемията, към края на лятото се видях с моя близка, която ме посъветва да си направя среща с Цацаров като председател на КПКОНПИ. Потърсих го на 22-ри август 2020 г. Изложих му всичко, което ми се е случило и го помолих да прекратят КОНПИ. Той ми каза да пусна официален сигнал за всичко това. Входирахме го на 25-ти август 2020 г. На 25-ти август тръгнахме на почивка. На 28-ми август ми се обадиха няколко мои приятели и ми казаха, че съм обявен за общонационално издирване и съм пришит към група, която вече е задържана – ОПГ за лихварство. Обадих се на г-жа Лулчева, тя ми даде съвет да се прибера. На 31-ви август бяхме в Загреб, на 1-ви септември при преминаване на ГКПП „Калотина“ ни задържаха, направиха обиск в колата, вкъщи, в офиса. Бях отведен в ареста на „Майор Векелски“. Докато бях в ареста, се бяха обадили на г-жа Лулчева и на адв. Стефан Карайотов за повдигане на друго обвинение. То трябваше да бъде повдигнато на 11 септември. „Обвиниха за убийство мъжа на Ивайла Бакалова“ - на 11-ти септември трябваше да ми повдигнат това обвинение, сайтът „Криминално“ го беше написал на 9-и септември. Това обвинение ми го предявиха в крайна сметка на 17-ти август 2021 г. Това казвам, защото не бях пускан при всичките ми около 12 молби за отмяна на мярката с по-лека. При повечето мерки се падаха един и същи съдии – единият е Антон Миталов, другият е председател на Апелативния специализиран съд – г-н Георги Ушев и съдия Галя Георгиева. На повечето мерки бяха те“, каза още съпругът на Ивайла Бакалова.

Може ли да бъде извадена мафията от правосъдието?

"Във времето между 26-ти и 27-ми август всички свидетели срещу мен явни и тайни са били разпитвани в тези два дни. Всичко това се е случило след пускането на сигнала ми до г-н Цацаров. Хората, които идваха при мен, бяха няколко, искаха да платя, за да нямам тези обструкции, които ми струпаха. Началото на 2020 г. КПКОНПИ ми предяви иск, който беше за близо 12 милиона и който впоследствие е намален на 3 милиона. Всичко случило срещу мен е основно заради протестите, на които ходих, през 2020 г. На 15 и 16-ти юли отидох на протеста за първи път. Мои близки ми казаха, че се говори, че финансирам протестите, за връзка между мен и Васил Божков, който към този момент не познавах, и на база на това са активирани всички институции", смята Веселин Денков.. 

По думите му „пратениците на Специализираната прокуратура“ са идвали най-вече по поръчка на Иван Гешев. При Денков са ходили Димитър Франтишек Петров, мъж на име Евгени, родом от Враца, както и адв. Черногорски.

„2018 г. идва Алексей Петров, той поиска да се видим. Каза ми, че ако не платя 120 000 лв., тогава сумата вече беше толкова, с мен ще се случи това, което и с него, После се е оплакал на Ивчето (бел. ред. Ивайла Бакалова“, че съм се държал невъзпитано, защото идвал приятелски да ми помогне. Допускам, че това ее било така“, разказа още Веселин Денков. 

"Всички питате за имена. Знаете ли колко лесно може да извадите имената на магистрати, които не си вършат работата съотносимо правото? 2020 година, когато арестуваха ми, полицаите и служителите на ГДБОП иззеха значително количество вещи и ценности, които бяха лично мои. Аз не съм обвиняема по това дело и отправих редица искания да ми бъдат върнати. Всички съдии и прокурори отговаряха на молбите ми, че това са веществени доказателства и трябва да им се направи анализ. Един съдия даде 24 часа на прокуратурата да прецени кои скъпоценности ще се ползват като доказателства. Тогава прокуратурата образува ново досъдебно производство срещу неизвестен извършител и отново започнаха откази да ми бъдат върнати личните вещи. Всеки може да провери имената на тези съдии и прокурори, а не да ви ги давам аз. Моито вещи бяха държани година и половина, като вид репресия. Накрая, когато отидох да си прибера вещите, се каза, че те не бяха отваряни и никой не беше работил по тях. Хората, които ме запознаха с Нотариуса, няма как да им кажа имената, защото ще ги изложа на опасност. Тези имена съм ги казала във видеото за АКФ, но с изричната уговорка да не се излъчват. Не искам да застрашавам живота на никой", каза още Ивайла Бакалова. 

"От Алексей Петров не съм чул имена, на които да дам сумата, както и самата сума. Аз винаги съм казвал, че няма да платя нищо, защото не съм направил нищо. По мое мнение парите е трябвало да бъдат предоставени на спецпрокуратурата. За мен Алексей Петров не е бил свързан с Нотариуса. Аз тогава не знаех името на Мартин Божанов. Никога не съм свързвал Алексей Петров с Божанов. Мога само да предполагам, че Алексей Петров наистина е искал да ми помогне", добави Денков.  

Депутатът от ПП-ДБ Антоанета Цонева обяви пред членовете на комисията, че на съвместно питане с колегата ѝ Божидар Божанов бил ли е Нотариуса таен сътрудник на МВР и службите им е било отговорено, че тази информация няма как да се предостави, защото попада в графата "Класифицирана информация". В крайна сметка членовете на комисията решиха да изискат тази информация от МВР, като спазват всички правила по Закона за "Класифицираната информация". Информацията бил ли е Мартин Божанов - Нотариуса сътрудник на МВР трябва да бъде предоставена в секретното деловодство на парламента и да бъде разгледана на закрито заседание на комисията. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
44796 70

Свързани новини

Коментари 70

Добави коментар
aaa

2024.02.29 | 18:20

7
ку р ва и бандит ги поканили депутати това само в скапаната ви циг анс ка бг може да се случи
Пълна...

2024.03.06 | 08:51

70
...отврат ! Подобното се привлича от подобно - железен принцип, на който са замесени и всички участници без никакво изключение !
Пълна...

2024.03.06 | 08:50

69
...отврат ! Подобното се привлича от подобно - железен принцип, на който са замесени и всички участници без никакво изключение !

2024.02.29 | 23:27

61
"Бойтесь разбудить Русского! Вы не знаете, чем кончится для вас его пробуждение.Вы можете втоптать его в грязь, смешать с дерьмом, насмехаться, унижать, презирать, оскорблять. И в тот момент, когда вам покажется, что вы победили Русского, уничтожили, ошельмовали на веки вечные, стёрли в порошок — вдруг произойдёт что-то необыкновенное, удивительное для вас.Он придёт к вам в дом. Устало опустится на стул, положит на колени автомат и посмотрит в глаза. Он будет вонять порохом, кровью, смертью, и это будет в вашем доме. Русский задаст вам лишь один вопрос: «В чём сила, брат?». Именно в этот момент вы 1000 раз пожалеете, что вы не брат Русскому. Потому что брата он простит, а врага — никогда.Французы помнят. Немцы знают. Русский живёт справедливостью. Западный обыватель — лживыми брифингами и лукавыми пресс-конференциями.Пока жива в его сердце справедливость, Русский поднимется из грязи, из мрака, из ада. И вы ничего с этим поделать не сможете. Потому что сами русские ничего не могут с этим поделать уже не одну тысячу лет
Истина !

2024.03.06 | 08:33

68
Бог да пази Русия, (за) Да живее България !!!
Мишо бабоат

2024.02.29 | 22:20

59
Колко красив мъж
Светла

2024.03.01 | 13:14

67
Педал

2024.03.01 | 07:03

66
Проститутка
☠️Baлeнтинa Maджapoвa☠️

2024.03.01 | 05:07

65
✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Бoko-Бypcyka, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo, ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ПPOKЛИНAМ ТE ДА УМРЕШ в ЛАЙНА и ДA ce ПЪPЖИШ в AДA И3POД ГНYCEН❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: tiny.cc/3ugwuz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ГЛABИTE нa вcичkи koпeлдaци и kypви koитo ca влизaли в гapaжa ми и в aпapтaмeнтa ми бeз мoe знaниe и пoзвoлeниe, cъceди-дoнocници, дoмoyпpaвитeли, пoлицaи, пpokypopи, cъдии - ГЛABИTE им HA KOЛOBE, и нa дeцaтa им, и нa внyцитe им, eтo тaka❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: tiny.cc/p9hrvz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ГЛABИTE и нa тeзи koитo ca ми cпpeли интepнeтa, ГЛABИTE HA KOЛOBE, и нa дeцaтa им, и нa внyцитe им, eтo тaka❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: tiny.cc/p9hrvz ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌От 9.IX.1944г., България е окупирана от милиционеро-АБпФК-бандити, които са узорпирали капиталите, държавната и местната власт ❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️ ☞☠️♦️☣️☢️⚠️☮️Oт 80 гoдини България е под ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници, пpokypopитe-мaфиoзи и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия❗❗❗❗❗❗☮️☣️☢️☠️♦️: tiny.cc/zc7wuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☣️☢️⚠️☮️Oт 80 гoдини лaйнянитe-жypнaлиcти-дeзинфopмaтopи в Koнцлaгeр-БГ пoтyлвaт oтвличaния и изнaсилвaния, тъpгoвия c жeнcкa и дeтcka плът, изтeзaния и гaвpи, yбийcтвa и oпити зa yбийcтвa, извъpшвaни oт ПOЛИЦAИ-БAНДИТИ, ПPOKYPOPИ-МAФИO3И и МAНГAЛИ-CВOДНИЦИ❗❗❗❗❗❗☮️☣️☢️☠️♦️: 350.my/qGB6qlE6 ⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️⚛️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Пpaтeницитe нa Дявoлa Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo и Цигaн-Дoгaн-Coпoлa oт ceлo Дpъндap, ca пpeвзeли дъpжaвaтa нa вcичkи нивa❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Maфиoзkият глaвeн пpokypop БOPИCЛAB CAPAФOB ще И3ПЕРЕ Цигaн-Бoko-Гoмнoтo, Цигaн-Kиpy-Лaйнoтo и Maфиoз-ПEПИ-EBPOTO, и щe нaвpe в kyчи ГЪ3 вcичkи koитo пpeчaт нa БГ-Maфиятa❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞♦️.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.Боко-Българоубиецo от ceлo Xepakoвo, ПYKHИИИ KYЧE БЯCHO, YMPИИИ И3POД ПPOKЪЛHAT❗❗❗. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸☢️¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸ ...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.⚡♦️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: tiny.cc/az9tuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: tiny.cc/sd33vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО ГEPБEPАCTKИ кадри, които са полагали тайна KЛETBA за вярност (ОMEPTA) на олигархията❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: tiny.cc/bbx1vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP AHГEЛ ДEMИPEB KЪHЕB рекетирал бизнесмени по поръчка❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: 350.my/OM1LICcr ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ОПГ в Темида: ПPOKYPOP AHГEЛ ДEMИPEB KЪHЕB рекетирал бизнесмени по поръчка, ce движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: 350.my/D0qkO9zf ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: 350.my/hSyTGDC8 ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Контрабандист заковава ПPOKYPOPA-CВOДНИК oт Гoцe Дeлчeв KOHCTAHTИH CYЛEB❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: 350.my/WNZYG67t ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ПPOKYPOPA-CВOДНИК и бивш БOП-aджия KOHCTAHTИH CYЛEB, ce okaзa иcтинcko cтpaшилищe в Гoцe Дeлчe❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️:в350.my/OHs2vMke ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Maфиoзkaтa cтpykтypa BKC oпpaвдa ПPOKYPOPA-CВOДНИК KOHCTAHTИH CYЛEB❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: 350.my/r5plLNpW ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌2-ма ВИСШИ съдии и пpokypopи имат СМЕТКИ за МИЛИОНИ в ЧУЖДИ БАНКИ а КПКОНПИ и БГ-ПPOKYPATYPATA си правят ПАААС и не подхващат мафията❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Maфия-БГ: Cъдийkaтa BЛAДИCЛABA ЦAPИГPAДCKA oт Okpъжeн cъд-Плeвeн, oмъжeнa зa MAPИO БИPOBCKИ, бaндит oт бaндaтa нa плeвeнckия пoдзeмeн бoс KAМEН БAЛБY3AHOB-KYKATA❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: 350.my/KSy4tG8B ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌За ИВAH ГЕШЕB има дело в ДАНС за НЕдекларирани 4,28 МИЛИОНА швейцарски франка в банка в МОНАКО, голяма сума за “честен“ милиционер, парите са от корупционни C●X●E●M●И с имоти с бизнесмена ВАКЛИH и Мафиоза-Бос на БОКЛУКА и ТЕЦовете - КОBАЧКИ❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: 350.my/yvLw4C5G ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ИВAH ГЕШЕB има 5 луксозни ИМОТА в центъра на СОЛУН, няколко къщи на п-ов Касандра, 1-ви ръкав Халкидики, имоти в Истанбул и кв.Бояна София, всичките са на името на ЖЕНА МУ - Стриптизьорката ДЕTЕЛИHА❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ИВAH ГЕШЕB е женен за бившата стрипзьорка от пийп бар в к-кс “Боровец“ ДЕTЕЛИHА, която отървал от мутрите на Юри ГАЛЕB, за който пък има съмнение, че ГеПеВ е помогнал да си замине бързо от този свят, НАЕЛ е стрелец който да застреля ГАЛЕВ по време на yж-„пиянска свада“, понеже ГАЛЕВ е бил сводник на ДЕТЕЛИHА❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ИBAH ГЕШЕB е бpaтoвчeд нa нapkoбapoнa Koko Kлиcapckи❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/JaBtfeGR ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Канибалa Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, К●О●H●T●Р●О●Л●И●Р●А вноса и пласмента на дрoга в цяла България❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/3d33vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Рaзни бoклyци кaто MИMA-AHAЛA, бившa MИTЬO-OЧИTE, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/zd33vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/vbx1vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Cxeмaтa c kokaинa - cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, Kъckeт-ГEШEB - пocpeщaч❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/Jdbw1pUg ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва, рекет и сплашване, к•о•н•т•р•о•л на пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/3ugwuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ПPOKYPATYPA❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/sd33vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Maлko пpeди дa бъдe yбит Kъpo, Гeшeфтa бeшe нa мaфиoзko-пoceщeниe в ЮAP, a нe в CAЩ, kakтo бeшe oфициaлнo oпoвecтeнo oт мeдиитe зa дeзинфopмaция нa нaceлeниeтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo e пopъчaл Kъpo, Фъpчил и Гeшeфтa ca opгaнизиpaли лoгиcтиkaтa, a ДЖEЛAТИTE нa Mитko Kapaтиcтa и Tpaктopa oт «Дeлтa Гapд», ca бacтиcaли Kъpo, Гepгaнa, Бoдигapдa Дeaн Гeнoв и Дeтeглeдaчkaтa❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Цигaн-Румен Радев-Kpaдeв спасява Пpecтъпниka-Цигaн-Борисов-Барселонски с всички ресурси на държавата❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌На 11 май 2023 год на борда на Авиотряд-28 заедно с делегацията на президента РАДЕВ са се качили маскирани като цивилни черен отряд барети от поделение Црънча, които са ОСТАНАЛИ в ЮАР с цел да отстранят Къро❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Yбийцитe нa Kъpo дokoпaли ckaндaлнa инфopмaция зa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo, ckpитa в ceйф❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/HmmOEHrL ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌A к-во пpaви Koпpинkoв и koмпaния в ЮAP пpeди yбийcтвoтo нa Kъpo, ЪЪЪ❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/H51iuVpz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Цигaн-Боко-Българоубиецa от ceлo Xepakoвo пopъчaл Pязaния-Maнгaл-Cвoдниk-Acaн Oмepoв oт мaxaлa Бaбинци, Teтeвeнcko❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/3d33vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Oт 2003г. дoceгa 67-дyши пpяko cвъpзaни c Боко-Българоубиецa и знaeщи нeгoвитe мpъcни тaйни бяxa yбити пokaзнo, И3BEPГA Цигaн-Боко-Българоубиецa e пcиxoпaт-cepиeн yбиeц, cepиeн-изнacилвaч и kaнибaл❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/6fk2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Лeгия Aнтимaфия в Бpюkceл: Mитko Kapaтиcтa e eмблaмa нa пpaвитeлcтвoтo Бopиcoв❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/TIwC90Zm ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Mитko Kapaтиcтa e дяcнaтa pъka нa Бoйko Бopиcoв❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/UPjwXu6h ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Taтyиpaни мyтpи нa Mитko Kapaтиcтa, въpлyвaт oблeчeни kaтo пoлицaи нa пpoтecтитe, и бият пpoтecтиpaщитe cpещy Бoйko Бopиcoв❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/Vw2MdiBV ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌«Дeлтa Гapд» e нakaзaтeлният oтpяд зa пoбoйщa, изнacилвaния, pekeт и мokpи пopъчkи нa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/mnwGZ1qI ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Maлko пpeди дa бъдe yбит Kъpo, Гeшeфтa бeшe нa мaфиoзko-пoceщeниe в ЮAP, a нe в CAЩ, kakтo бeшe oфициaлнo oпoвecтeнo oт мeдиитe зa дeзинфopмaция нa нaceлeниeтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Гешев да се готви за среща с Джовани Фалконе, а Борисов - с Андрей Луканов❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️⚠️☮️Бoг зaбaвя нo нe зaбpaвя, гнycния pязaн мaнгaл oт Mилициoнepckaтa Cвинeфepмa в Пaзapджиk и Mъжka Пpocтитyтka oт Cтaнишeвckия Гeй-Бapдak ДAHC, Cтapшинa Acaн Ибpимoв Oмepoв извecтeн kaтo Aлekceй Пeтpoв, ypoдa koйтo чpез зacтpaxoвaтeлнo-лиxвapckитe cи opгaнизaции oтнe жилищaтa нa xиляди xopa, и изpoдa-cвoдниk koйтo cъcипa живoтитe нa xиляди мoмичeтa, бeшe зacтигнaт oт бoжиятa kapмa, нaд 300 poбини-пpocтитyтkи ca paбoтили в Бългapия и чyжбинa зa мaнгaлa Acaн❗❗❗⚠️☠️⚡: 350.my/h3cUTzMU ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Пo вpeмeтo нa Cъcелa-Cтaнишeв, Acaн Oмepoв pъkoвoдeшe гpyпa зa мokpи пopъчkи kъм cлyжбитe, нa пpяko пoдчинeниe нa Жидa-Cepгeй-Cъcелa, koлko нapoд ca изтpeпaли нe e яcнo❗❗❗⚠️☠️♦️⚡: 350.my/b6LN6EsP ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Kak гнycния pязaн мaнгaл Acaн Ибpимoв Oмepoв бeшe oпpaвдaн зa PEKET и ПOPЪЧKOBИ YБИЙCTBA пo дeлoтo „OKтoпoд“❗❗❗⚠️☠️ ♦️⚡: 350.my/cq4Clqdn ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Acaн Oмepoв-Tpaктopa e пokpoвитeлcтвaл мeждyнapoднaтa мpeжa oт финaнcoви kибep-измaмници, oглaвявaнa oт изpaeлeцът Гaл Бapak и aвcтpиeцът Yвe Лeнxoф❗❗❗⚠️☠️♦️⚡: 350.my/g3fe5POo ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Боко, Гopaнoв и Гeшeфтa гeпиxa дeceт миляpдa дoлapa в битkoйни, koитo бяxa koнфиckyвaни oт пpokypaтypaтa❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/VNHtklMw ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ➤▶️♦️⚡☠️✡️❌ДAHC, БOП и HCO=Maфия❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/kaqktH5W ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ➤▶️♦️⚡☠️✡️❌Зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/HhPi99Nq ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ➤▶️♦️⚡☠️✡️❌Кът няма риба, и рака е риба❗: 350.my/QKd3vXJJ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ➤▶️♦️⚡☠️✡️❌Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo, целува ръката на Доган-Сопола от ceлo Дръндар❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/OKEYKGIe ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ➤▶️♦️⚡☠️✡️❌ДПС е името на българската мафия❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/vx42vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Докладна от убития Ахмед Емин от ceлo Козица до Ахмед Исмаил-Доган от ceлo Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са гнycни-пoдлoги на Доган-Сопола от ceлo Дръндар❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/F2ZM4bbH ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Чингeнe [Çingene] Илxaн Kючюk e вpъзkaтa нa тepopиcтичнaтa opгaнизaция ДПC c иpлaндckaтa тepopиcтичнa opгaнизaция ИPA - «Irish Republican Army, IRA»❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️⚡Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa❗⚡♦️☠️: tiny.cc/0wfzuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌B xoд e тaйнa и гнycнa МOБИЛИЗAЦИЯ нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/ld13KzoZ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: 350.my/VqVhose4 ️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️️⚠️⚠️️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Cъc зaпoвeд 123 oт 15 Maй 2023 нa пpeдceдaтeля нa вoeнният koмитeт нa HATO Poбepт Бayeр, Бългapия ce зaдължaвa cpoчнo дa мoбилизиpa тpийceт xиляди чoвeka, зa пoдkpeплeниe нa Ykpaинckият фpoнт - тoecт зa пyшeчнo мeco вYkpaинa❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/6vh7vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa в Koнцлaгep-Бългapия cлyжaт нa Дявoлa, зaтoвa нapoдa тpябвa дa взeмe нeщaтa в CВOИ PЪЦE❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/pcttuz ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/w1duuz ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Дa cвaлим цигaн-милициoнepckaтa мaфиoзo-aнтибългapcka пacминa oт влacт❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/ka1zuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ПАЛИ милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл МОЛОТОВ, РЕЖИ милиционерски гърла, СЕЧИ милиционерски глави, ПРОБИВАЙ милиционерски черепи, ОСВОБОЖДАВАЙ майка България от ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/pcttuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞⚡☢️♦️☠️⚠️☮️☣️♦️MAНГAЛ-CВOДНИK ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH❗❗❗⚠️♦️☢️☮️☣️☠️☠️☠️⚡ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Kмeт-ФEOДAЛ – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Дeпyтaт – OБECBA CE нa жълтитe пaвeтa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Пoлицaй-ГAД и KPAДEЦ - OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/98a4vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Cъceд-ДOHOCHИK и KPAДEЦ - OБECBA CE пpeд блoka, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/98a4vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Cвoдниk – HAБИBA CE HA KOЛ, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/toozuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - HAБИBA CE HA KOЛ, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/toozuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Пpokypop-Maфиoз – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Cъдия-мpъcниk - OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Caниpaщ мoшeниk-дoмoyпpaвитeл на панелка - OБECBA CE пpeд блoka, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡: tiny.cc/98a4vz ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️☢️⚠️☮️3AПЛATИTE нa KYPBИTE oт MBP и ПEДEPACTИTE oт ДAHC (ДC) щe ce Изплaщaт c БPEHEKE❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Имa 15 000 ПOЛИЦAИ, ПPOKYPOPИ и CЪДИИ МAФИOЗИ зa OТCТPEЛ, дoшлo мy e ВPEМEТO ❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️⚡:350.my/NNa9EuJv ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞♦️⚡✡️❎Всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа❎❗❗❗⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞♦️⚡✡️❎Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ доживот❎✡️❗❗❗⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд✡️❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/2y42vz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Всички зaптиeтa и cвoдници в МОРГИ и КРЕМАТОРИУМИ❌✡️❗❗❗⚠️☠️⚡♦️: tiny.cc/hwczuz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/b4dzuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/4y42vz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️ ➤▶️♦️⚡☠️✡️❌Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-кyчило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/zp6zuz ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️❤️✅Време Разделно 1987: ️✅Eпизoд пъpви - «Зaплaxaтa» - cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи☀️❤️: tiny.cc/3uw1vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️❤️✅Време Разделно 1987: ✅Eпизoд втopи - «Нacилиeтo» - cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи☀️❤️: tiny.cc/4uw1vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️❤️✅Кoзият рoг 1971✅☀️❤️: tiny.cc/dtw1vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️❤️✅Пoд Игoто 1952✅☀️❤️: tiny.cc/htw1vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️❤️✅Васил Левски - ТВ Театър✅☀️❤️: tiny.cc/hn4evz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️☀️❤️✅Кой уши байрака✅❤️☀️: tiny.cc/newyuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️☀️❤️✅Даваш ли даваш Балканджи Йово✅❤️☀️: tiny.cc/iewyuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ❗❗❗✋KA3AX☀️❗❗❗

2024.03.01 | 02:42

64
Какво падение, най-ползваната от мутрите ескортираща никаквица е изслушвана. Боже Господи, тя е забъркана във всякакъв престъпления, убийства и гадости. Депутатите я изслушват. Някои от тях вероятно са нейни клиенти.

2024.02.29 | 20:55

51
Черепа ли плаща на Бакалова да плюе по Борисов
Читател

2024.03.01 | 01:27

63
На Бакалова много плащат и са плащали.

2024.02.29 | 21:27

57
По Борисов не трябва да се плюе ли?
Нормален

2024.02.29 | 23:58

62
Браво, само така ще се изчистят тези институции с казване на истината
Аз

2024.02.29 | 22:37

60
Честният мъж с три дела срещу него, се обяснява в парламента. Ало! Останаха ли нормални политици?

2024.02.29 | 22:13

58
Ужас,докато Бакалова говори,депутата от ДПС в комисията,си бъркаше в устата с клечка за зъби за да си ги почисти!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини