Пеевски: ПП-ДБ да не се държат като в детската градина, а Денков да си прибере самочувствието

  • 29 февруари 2024 09:50

  • 1912
  • 17
© Novini.bg

Ще разберем дали „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“-“Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ са разбрали къде са или са дечица в детска градина. Ако са разумни хора, сериозни политици, няма да хвърлят държавата в криза. Ще си направят явна коалиция, за да няма нищо скрито. След като видим какво ще правят, ще преценим какво да подкрепяме. Това заяви председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на в кулоарите на парламента, коментирайки заложената от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов хронограма на разговорите с ПП-ДБ в следващите седмици, в която датата за разговори и разбирателство е 8 март.

По думите е важно за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да има правителство. „Държавата не трябва да бъде хвърлена в криза. А за всичко друго – регулатори и и др., това са бъдещи преговори. Сериозните мъже трябва да седнат сериозно да преговарят и да направят стабилно правителство. Това трябва да бъде в името на България – партийните пристрастия трябва да се оставят настрана.“

„Гледам вчера премиерът Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, който почти е в оставка, се изходи по неподходящ начин и се направи на мъж. Нека си прибере самочувствието. Той е просто един назначен премиер от парламента. Нека да остави лидерите на партиите да преговарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в криза. Не е сериозно за един премиер да казва „това да“, „това не“, без да е прочел нещо. Нека премиерът се научи да чете, да гледа. Мислех, че за тези девет месеца е станал по-мъдър, но вчера не го видях това“, коментира още той.

Премиерът Денков: Не приемаме подмяната на приоритети от страна на ГЕРБ

Според него нови изборите винаги са вариант: „За ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с избори 2 в 1 е чудесен вариант, ние сме готови за избори, но не е добре за държавата. Трябва да мислим за хората. За нас е важен държавният интерес и хората, а на второ място слагаме партийния си интерес. Нека и другите го направят другите, да бъдат като ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и да мислят за България.“

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1912 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
ИСТИНАТА

2024.02.29 | 12:17

17
"Другарю-евроантлантик" Магнитски,пардон Пеевски,Що е ТО "дпс"според КОНСТИТУЦИЯТА на България ???? Що е ТО "МАГНИТСКИ" ????

2024.02.29 | 12:10

15
ИЗБОРИ!

2024.02.29 | 12:13

16
Идиот! Най вероятно лумпен от Възраждане!

2024.02.29 | 11:27

14
Винету и сфинята реват!!! Значи Денков е прав!
цигането доган

2024.02.29 | 11:06

13
дъното с този нерез отврат как спала тази поп певица изрод
Тоя е наглец!

2024.02.29 | 11:00

12
Абе, тлъсто и уродливо туловище! Абе, наглец долен и мерзавец, дето агент Сава, новият султан - милиардер, за втори път пороби нещастната ни България! Що не ни обадиш къде са стотиците милиони и милиарди, които гушна от активите на КТБ, която съборихте с неоценимата помощ на лакея ти - банкянската мутра от СИК, с която мутра нещо напоследък много го играете "евроатлантици", ама точно "Турски поток" на СИКаджийската мутра, който хариза на кремълското чудовище и престъпник срещу човечеството и му даде зелена светлина да нападне Украйна! Ами, твоите далавери с руски фирми и банки?! Ай сиктир бе, уродлива тлъста мутро! Ти си най-голямото падение в българската история и най-черната й страница! Ти, СИКаджийската мутра и Боко Тиквата от СИК!
Ремзи

2024.02.29 | 10:56

11
Свинка Долга эган
Мара

2024.02.29 | 10:45

10
Докъде я докарахме, да позволим една свиня да мисли за нас.
анджей дуда

2024.02.29 | 10:34

9
Щом мафията реве срещу Денков тпй е нашия човек! То не беше рев от Боци то не беше грух от Прасчо та и на слави глупундерите реваа ! Не им изнася на крадливите копелета какво се случва и ривът!
патриот

2024.02.29 | 10:29

8
грухтяща свиня

2024.02.29 | 10:23

7
slugata na tikvata gruhb gruh peevski pak se nasra

Добави коментар

Водещи новини