Глеб Мишин e кандидатствал за българско гражданство с фалшиви документи

  • 28 февруари 2024 19:04

  • 1020
  • 3
Глеб Мишин e кандидатствал за българско гражданство с фалшиви документи
© Getty images (архив)

"Глеб Мишин e кандидатствал за българско гражданство с фалшиви документи", това разкри заместник-министърът на правосъдието Георги Николов (на снимката) пред временната комисия в Народното събрание за дейността на руския гражданин у нас, както и връзката му с неправомерно предоставяне на българско гражданство, предаде БНР.

"Буквално тази седмица се върнаха и документите на самия Глеб Мишин, който също е кандидат за българско гражданство, те също са с поправяни документи", каза още зам.-министър Николов.

"Тук сме си направили труда и сме извадили преписки, които са подавани от него, от неговия адрес и неговото име и там се забелязва някаква форма на повтаряемост, но пак казвам, има и други посредници", добави Николов.
 

"Около 3300 преписки ще се проверяват заради съмнения за използване на подправени документи", съобщи още заместник-министър Николов.

Второ заседание на комисията за руския гражданин Глеб Мишин

Последвайте канала на

Novini.bg
1020 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.28 | 23:36

3
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.02.28 | 22:28

2
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

2024.02.28 | 19:29

1
В момента във фашистка България, окупирана от САЩ и превърната в долнопробна американска колония-протекторат, от всички медии се лее фашистка пропаганда на огромната лъжа. Тип гьобелсова пропаганда - една лъжа повторена сто пъти става истина. Фашистката Сглобка начело с алхимика-сапунджия ни убеждава колко много сме били забогатели и как всичко в колониална България било поевтинявало u било супер-дупер евтино, макар всички ние ежедневно да виждаме каква е истинската скъпотия. Истината обаче е една - скъпотията в България е чудовищна. При средно 5 пъти по-ниски заплати от средните за Европа, цените на всички стоки и най-вече цените на храните в България са средно 5 пъти по-високи. В Германия например минималната заплата е 1900 евро, а в България е едва 450 евро(933 лева). Всъщност това което виждаме днес в България е една жестока спекула на цените. Истински грабеж. Спекула умишлено подържана и поощрявана от фашистката Сглобка .

Добави коментар

Водещи новини