Министър Шалапатова за ротацията: Няма напрежение

  • 28 февруари 2024 16:30

  • 484
  • 2
Министър Шалапатова за ротацията: Няма напрежение
© Булфото

Няма напрежение, аз самата работя спрямо всичките ни приоритети. Това заяви министърът на труда и социалната политика Иванка ШалапатоваИванка ШалапатоваИванка Шалапатова е изпълнителен директор на Фондация „За нашите деца“. На 6 юни 2023 г. е в отговор на въпрос за предстоящата ротация на правителството, след като бе изслушана в Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в парламента, предаде БТА.

В политическия кабинет на министерството имаме разписани цели на тримесечие, имаме вътрешен мониторинг как вървим с всяка една цел. Нека да напомня, че част от сроковете в управленската програма са декември тази година, а не февруари 2024, коментира министърът. 

Премиерът категоричен: Ротацията ще се случи, България няма да праща войски в Украйна

Относно предстоящата оценка, която премиерът Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и вицепремиерът Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще дадат на министрите, Шалапатова каза, че лично за себе си няма притеснения. Всички министри и техните екипи са в пълна мобилизация, каза още тя. И посочи, че има редовни срещи с премиера и вицепремиера и държи на обратната връзка.

Нашата управленска програма в социална политика и пазар на труда е много амбициозна, посочи още Иванка ШалапатоваИванка ШалапатоваИванка Шалапатова е изпълнителен директор на Фондация „За нашите деца“. На 6 юни 2023 г. е

Последвайте канала на

Константин Тодоров
484 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.28 | 22:33

2
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo
КАК.ДА

2024.02.28 | 17:20

1
НЯМА.КОСАТА.ТИ СЕ.ЕНАКЪДРИЛА ОТ.НАПРЕЖЕНИЕ

Добави коментар

Водещи новини