Родното "Възраждане" подписа договор за сътрудничество с молдовското "Възраждане"

  • 27 февруари 2024 13:49

  • 803
  • 3
Родното "Възраждане" подписа договор за сътрудничество с молдовското "Възраждане"
© Фейсбук

Вчера делегация на ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател беше в Кишинев, където подписахме договор за сътрудничество с Наталия Параска, председател на молдовската партия "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Това написа на личната си страница във Фейсбук лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. Ето какво още сподели той:

"Политическата организация има парламентарна група, която също като нас защитава независимото развитие на своята Родина и е против всякакви външни влияния в нейната политика. Точно поради тази причина партията е подложена на системни репресии от властта с политически съдебни процеси, медийни атаки и административен натиск - също като нас.

След като установихме, че имаме общи врагове и общи проблеми, решихме, че и действията ни трябва да бъдат общи. Още повече, че един от депутатите на партията е българин. 

Депутати от „Възраждане“ са гостували в Москва по покана на „Единна Русия“

Споразумяхме се да си сътрудничим и подкрепяме, при взаимно уважение и ненамеса във вътрешните работи - така, както искаме да бъдат устроени и международните връзки на нашите държави.

Делегацията на нашето "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" на свой ред поднесе цветя пред паметника на българските опълченци, помолихме се в българската църква в Кишинев, поклонихме се и пред паметника на Христо Ботев (намиращ се на ул. "Христо Ботев"). Може да звучи клиширано, но Молдова наистина ни е братска държава, в която освен голямото българско население живее и многонационален народ, който ни е изключително близък по дух, манталитет, култура и обичаи. Само ще кажа, че 1 март още не е дошъл, а по всички градски пазари в Кишинев вече има сергии, на които продават мартеници.

Продължаваме политиката на ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател за изграждане на мостове в международните отношения и там, където българските управляващи рушат и унищожават, ние градим и създаваме!".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
803 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.27 | 15:21

3
Руски кондом!

2024.02.27 | 14:17

2
РУСОФИЛИСТИЦИ
Лъчезар Стоянов

2024.02.27 | 14:03

1
Браво и аплодисменти там живият истински българи.

Добави коментар

Водещи новини