Севлиевски за ротацията: Не трябва да има министри, които са гледали "Къща от карти" и мислят, че разбират от политика

  • 20 февруари 2024 08:34

  • 2312
  • 10
Севлиевски за ротацията: Не трябва да има министри, които са гледали "Къща от карти" и мислят, че разбират от политика
© БТВ

На 6 март ще има ротацитя. Ще има нови министри и нов премиер. Трябва да има нови министри адеквтни на ситуацията в България и това, което се случва по света. Това заяви Мирослав Севлиевски в ефира на БТВ. 

По думите му има министри, които изглеждат неадекватни. Например, фермерите излязоха така все едно са руски агенти. Те говорят какво се е случило миналия или по-миналия сезон, не този. Фермерите излязоха като шпиони на Путин, а те не са. Надявам се, че няма да има министри, които са гледали "Къща от карти" и мислят, че разбират от политика, посочи Севлиевски. 

Според него електронният министър създаде какофония и провали машинното гласуване. "Този човек трябва да бъде овъргалян в кал и перушина и да бъде пуснат по улиците". 

Относно спора кой трябва да заеме поста външен министър, Севлиевски заяви, че ще има разместване в Европа и българският външен министър трябва да отговаря на това. "Денков си е супер и като министър и като премиер", смята той. 

Коалиционната история на Бойко Борисов е интересна. Без него трудно, с неги опасно. Той винаги изяжда колаиционните си партньори. Ако сдъвче и сегашните си партньори ще падне неговата легитимност. ПП, с всичките им кусури, дават легитимност с това си управление. Въпросът е как Борисов за пръв път няма да изяде коалиционните си партньори, допълни Севлиевски. 

Страхил Делийски: Основната идея на сглобката е тя да съществува

Да се създава напрежение, когато трябва да се преговаря милиционерски маниер от преди време, коментира журналистът Асен Григоров. 

Ние не разбираме ГЕРБ и евентуално ДПС какви цели имат. Никой не ги пита. Не питат Борисов какво ще се прави следващите 9 месеца - за постове ли се борят. Говори се за регулатори, за продължаване на реформи в Конституцията, но това е на дневен ред при ПП-ДБ. Отсреща дневен ред няма. Там е вдигната една стена и от нещо се брянят. Много интересно от какво се бранят?, попита Григоров. 

Според Григоров най-естествения и логичен ход при ротацията е Денков и Габриел да си разменят местата. 

Роатцията се споменава като светлия комунизъм. Ще се събудим на 7 март със същото управление. Нищо няма да се промени, заяви Александър Симов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2312 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2024.02.20 | 13:09

10
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa

2024.02.20 | 09:05

2
Единствената надежда на САЩ , като започнаха тази война през 2014г беше със снакциите над Русия да направят така, че тя да се саморазпадне отвътре. Да има гражданска война, да свалят Путин от власт и да заграбят ресурсите на тази огромна територия, както направиха с почти цяла Африка през последните 200години. Но...нещата не се случиха както си мислеха. В момента Путин е с по-голямо одобрение от руският народ от когато и да било, икономикат на Русия е най-бързо растящата от всички страни ит Г7...направо им е.б.а. мамата на НАТО. Та в момента САЩ се отказват от Украйна, и се съредоточват към следващият конфликт който предизвикаха, а именно войната в Газа, но и там нещо удрят на камък. Абе картинката като цяло не е весела за запада. Европа е в теническа рецесия от половин година, очаква се да влезем във фактическа рецесия тази година. Цените х5, а ако приемем еврото може и х10 да станат. Германия е пред тотален фалит, дори бавария спомена на няколко пъти, че искат да се отделят от Германия поради малоумните решения на Олаф-идиота. Стягайте връзките и коланите, че ако Русия вече не ни смята за братя, тежко ни...

2024.02.20 | 13:01

9
Най-страшното е че е пълно с такива слабоумници като теб в Бг. Не можете да мислите с главите си и затова трябва рашистката пропаганда да мисли вместо вас. Там обаче са същите мразещи цивилизацията празноглавци като вас, копейките. И резултата са глупостите, които си написал!
Началник на президентчето

2024.02.20 | 12:06

8
Шъ ма скъсаш от смех
Този

2024.02.20 | 10:42

7
Грозник най вдясно дали се размножил , изглежда потресаващо

2024.02.20 | 10:13

6
Този Севлиевски не беше ли на яхтата на доктора мафиота.
Емѝ...Гълтам сперма от ЯД-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

2024.02.20 | 10:09

5
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
Емѝ...АААААХХХХХХ ИБАНА СЪМ-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛКА

2024.02.20 | 10:08

4
Елекmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
Емѝ...ЯМ КОЖЕНИ БАНАНИ-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛКАТА

2024.02.20 | 10:08

3
Електра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
Eлekmpa

2024.02.20 | 08:51

1
Както винаги покани са един психо-десен тъпанар, един психо-ляв БСПлераст и един психо-царист, от Герб и Възраждане няма, защото Цънцарката командва Бошков тв...

Добави коментар

Водещи новини