"Да, България" ще излъчи кандидатите си за депутати в ЕП чрез вътрешни избори

  • 19 февруари 2024 15:56

  • 287
  • 10
"Да, България" ще излъчи кандидатите си за депутати в ЕП чрез вътрешни избори
© Bulfoto

Политическа партия (ПП) „Движение Да, България“ ще излъчи своите кандидати за депутати в Европейския парламент (ЕП) чрез вътрешни избори. Решението е взето на вчерашното заседание на Националния съвет на партията, съобщи пред представители на медиите в Разград народният представител от “Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична България” (ПП-ДБ) Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в.

По думите ѝ подборът на кандидати чрез вътрешни избори е устойчива традиция в политическото формирование, на което е член и Цонева. 

Депутатът отбеляза, че още не е взето решение как коалицията ПП-ДБ ще се явят на предстоящите евроизбори. „Преговорите в момента вървят. Отделните политически партии в коалицията имат различни процедури по определяне на своите кандидати. Ние започваме своята работа, така правят и останалите колеги. Надяваме се да се явим с една мощна листа и да бъдем добре представени в Европейския парламент“, добави Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в. Тя отбеляза, че на 9 март предстои Национална конференция на „Да, България“, на която участниците ще изберат своето политическо семейство и ще определят приоритети на партията в дългосрочен план.

Относно ротацията Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в отбеляза, че това е процес, който трябва да се осъществи. „Тъй като подобно нещо се случва за първи път в нашата политическа практика, се изисква добро взаимодействие между политическите сили. С по-малки или по-големи трусове, така или иначе, ние ще имаме ротация“, допълни депутатът от Разградския избирателен район.

Тя коментира, че хората, които застават начело на регионалните структури на държавните институции трябва да са професионалисти, да са активни и наясно с политиките, които управлението провежда. По думите на депутата всички промени, свързани със структурите на различните министерства, както и областните администрации, трябва да бъдат извършвани прецизно, като се вземат предвид преди всичко професионалните качества на назначаваните хора. 

Гласят Никола Минчев за Европарламента?

Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в каза още, че предстои среща с представители на Разградската филхармония „Проф. Димитър Ненов“. Очаква се да бъдат обсъдени въпросите, свързани с оздравителния план, поет от Министерството на културата по отношение на културната институция, пише 24 часа.

Народният представител от ПП-ДБ Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в организира традиционния си приемен ден за жителите на Разград.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
287 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
РУСКИЯ ШПИОНИН

2024.03.05 | 09:26

10
МАСКИРАН КАТО СОРОС ОИД, ЩЕ ПРАЩА РУСКИЯ ШПИОНИН РАДАН ПЕ ДЕ РАСТА В ЕВРОПА! :)
Калина

2024.02.25 | 20:19

9
ДБ ги чака сигурен провал на изборите, ако не ги спасят отново с коалиция от ПП.
Петър

2024.02.21 | 13:31

8
То ще са едни кандидати, то ще е едно чудо...
Тошо

2024.02.21 | 00:23

7
Абе тия хора май не са с всичкия си
Стоян

2024.02.21 | 00:22

6
И кои точно кандидати? То там са само куци коне
ддддддд

2024.02.20 | 12:58

5
Очакваме турбо звезди

2024.02.19 | 18:33

4
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa
къв

2024.02.19 | 16:34

3
къв е тоя травестит бе, пращайте го в белене да чука камъни
Абе

2024.02.19 | 16:28

2
Този травестит Цонева още ли е жив да пукне заедно с цялата гнусна сглобка
Тази

2024.02.19 | 16:04

1
сигурно реве по цял ден пред огледалото с този външен вид на онкоболна

Добави коментар

Водещи новини