Вигенин: Не би трябвало външният министър да съчетава функциите си с тези на премиер

  • 17 февруари 2024 18:39

  • 595
  • 6
Вигенин: Не би трябвало външният министър да съчетава функциите си с тези на премиер
© Булфото (архив)

Най-добре е правителството да се „разглоби“. Вече втора седмица ни занимават с второстепенния въпрос за поста на външния министър. Не се говори за политики. Това че Мария Габриел е била комисар, а Николай Денков - премиер, не ги прави добри външни министри. Не би трябвало външният министър да съчетава функциите си с тези на премиер.

Това каза заместник-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, в студиото на „Офанзива" по NOVA NEWS. „Толкова жалко управленско мнозинство не сме имали“, каза той.

Зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не смята, че смъртта на Алексей Навални ще се отрази на вътрешнополитическите процеси в Русия. Вигенин коментира призива на бившия депутат от Държавната дума Генадий Гудков България да не признава резултатите от изборите за президент в Русия. „Не мисля, че Москва или Путин очакват страната ни да признае изборите“, каза Вигенин. 

Бивш руски депутат: Путин е най-голямото световно зло, което е лишено от човешки качества

Той не смята, че страната ни е ключов съюзник на НАТО. По негови думи на България се гледа като на „територия, на която може да бъдат разположени военни сили“.

Гостът коментира и предстоящите избори в САЩ. Вигенин е на мнение, че при евентуален втори мандат на Тръмп ще има известно изолиране на страната от процесите в Европа. Политикът посочи, че е привърженик на такава политика.

Заместник-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е каза още, че в края на април ще има платформа за предстоящите избори за европарламента.

По темата за раздорите в социалистическата партия Вигенин каза, че не трябва всички нейни съветници в СОС да бъдат изключени.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
595 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
vaginata se iztropa

2024.02.18 | 07:19

6
kompetentno.......

2024.02.17 | 22:31

5
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
АкоЕ.ОТ.ГЕРБ.

2024.02.17 | 20:41

4
НЕ.БИ.АКО.Е.ОТ.П.П БИ
Емѝ...ПРЪЦ ....

2024.02.17 | 20:09

3
Само на този педал, не съм духал още.
баба гицка

2024.02.17 | 19:22

2
но ако е от бсп, може
Още по грозен

2024.02.17 | 19:11

1
Гея е напълнял

Добави коментар

Водещи новини