Председателят на НС на Армения Ален Симонян на визита у нас

  • 15 февруари 2024 07:14

  • 262
  • 5
Председателят на НС на Армения Ален Симонян на визита у нас
© Twitter/X

Председателят на Народното събрание на Армения на визита у нас. Ален Симонян идва в България по покана на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Официалното посещение ще започне с церемония по полагане на венец на паметника на Незнайния воин в 9:30 часа. След това председателите на парламентите на България и Армения ще имат разговор „на четири очи“ в историческата сграда на Народното събрание. Предвижда се Ален Симонян да се подпише в книгата за официални гости на българския парламент.

Председателите на парламентите на България и Армения Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и Ален Симонян ще дадат началото на пленарните разговори между народните представители от двете страни в 10:10 часа в зала „Изток“ на Народното събрание.

Двама еврокомисари идват на посещение в България

Утре председателят на Националното събрание на Република Армения Ален Симонян ще разговаря с председателя на Групата за приятелство България - Армения Атанас Зафиров и народни представители от групата, съобщиха от пресцентъра на парламента.

В рамките на посещението Симонян ще разговаря с министър-председателя на Република България Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Предвидено е председателят на арменския парламент да посети храм-паметника „Свети Александър Невски“, Боянската църква, Националния исторически музей, базиликата „Света София“ и Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
262 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 10:26

5
❤️ Г­­о­­р­­­е­­щ­­­и­­ ­­­м­о­м­­и­­ч­е­т­а­ ­­­в­­и­­ ­­о­­­ч­­­а­­­к­в­­­а­­т ­­­-­­­ X­­­1­8­­­.­­F­­­U­­N
ПРЕДАТЕЛЯ МИКОЯН

2024.02.15 | 09:38

4
И ТОЙ ТАКА СЕ ПУЛЕШЕ
СМЪРТ

2024.02.15 | 09:13

2
НА АРМЕНЦИТЕ!
ТОВА ОТ МЕН ИЗРОДИ

2024.02.15 | 09:15

3
ПОВЕЧЕ ОТ БОРТНИКОВ!

2024.02.15 | 07:37

1
Полски фермери, протестиращи срещу вноса на украинско зърно в Европейския съюз, отвориха фургони със селскостопански продукти. Инцидентът е станал сутринта на 11 февруари близо до ГКПП Ягодин-Дорохуск. Говорителят на полицията в Хелм Ева Чиз каза, че три фургона, управлявани от украински граждани, са влезли в Полша след преминаване през митнически процедури. Протестиращите не им позволиха да продължат движението и отвориха товарните отделения с флексове, уточняват местните медии.

Добави коментар

Водещи новини