Костадинов: Ще се борим срещу приемането на законопроект за промени в Закона за електронните съобщения

  • 14 февруари 2024 11:13

  • 319
  • 2
Костадинов: Ще се борим срещу приемането на законопроект за промени в Закона за електронните съобщения
© Булфото

От парламентарната група на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" заявиха в декларация, че ще се борят срещу приемането на законопроект за промени в Закона за електронните съобщения, с който, според тях, ще бъде наложена диктатура в социалните мрежи. 

Лидерът на парламентарната група Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика посочи, че тези дни в медиите е била публикувана информация за внесен от "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от"(ПП-ДБ) законопроект за промени в Закона за електронните съобщения. "Това е законът, с който ще бъде наложена диктатура и в социалните мрежи, където все още сравнително спокойно се показват както видео клипове със съдържание, неконтролирано от правителството, така и всякаква различна гледна точка", коментира той.

"С този законопроект свободното слово, но и не само – различната гледна точка въобще, ще бъдат вкарани в концлагера на медийна диктатура, а и не само медийната диктатура", смята Костадинов.

НА ЖИВО: Обсъждат изграждането на Национална детска болница в парламента

Той заяви, че от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" ще се борят този законопроект да не бъде приет.

Костадинов коментира, че това, което вносителите предлагат, вече е уредено. Оказва се, че платформи като Мета, които са собствениците на Фейсбук, имат вътрешни регулации, с които уреждат действията, предложени от вносителите, посочи той. Прави впечатление, че вносителите не правят разлика между групи и страници, коментира Костадинов.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
319 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.14 | 13:37

2
Тоя няма угаждане. Искаше цензура, сега не иска. Важното е да е против, да си заработи копейките. Говнояден късопишко.

2024.02.14 | 11:49

1
Хора, пробвахте ли новата виa`гpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст, това подобри се.кса ни и спаси брака ни. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна-----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини