РС на БСП - "Красно село": Решенията за наказания и изключване на членове допринасят за спада на доверие в БСП

  • 12 февруари 2024 18:16

  • 1333
  • 3
РС на БСП - "Красно село": Решенията за наказания и изключване на членове допринасят за спада на доверие в БСП
© Булфото, архив

Районната организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в "Красно село" не е приемала декларация с искане за наказания на общинските съветници от Местна коалиция "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България". Това се казва в официална позиция на заместник-председателя на РС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - "Красно село" Петър Апостолов и на социалисти, членуващи в основни партийни организации в района.

Тя е по повод публикации в медиите от името на районната организация, атакуващи общинските съветници от групата на Местна коалиция "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България".   

"Публикуваната информация, че има декларация от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - "Красно село" е невярна и подвеждаща, се казва в позицията. - Въпросът не е обсъждан в Районния съвет или на заседание на общинската конференция, а е позиция на отделни членове на Районната партийна организация. Но представена по този начин създава невярно убеждение, че това е позиция на Районната партийна организация".

Социалистите обясняват, че позиция на РПО на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е "Красно село" може да се изразява само на основание на решение на РС или на общинската партийна конференция.

ИБ на БСП свали политическото си доверие от общинските съветници в  София: Те не представляват вече БСП, а само себе си

"Председателят на Районния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е "Красно село" е в оставка от 27 юли 2023 г., което доведе до блокиране на дейността на организацията за този период, като включително и не са провеждани засадения на РС. Това принуди НС да наложи служебно кандидат за кмет на РПО, независимо от приетото решение на конференцията на РПО, пише още в позицията. - На 17 февруари 2024 г. ще се проведе заседание на районната партийна конференция за избор на нов председател".

Социалистите от "Красно село" считат също така, че "решенията на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за наказания и изключване на членове допринасят за спада на доверие в Българската социалистическа партия". 

"Категорично настояваме дискусията по вътрешнопартийни въпроси да се води в партийните органи, а не през средствата за масова информация", завършва позицията на РС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - "Красно село". 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1333 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Вуйчо

2024.02.13 | 06:34

3
Смешници

2024.02.12 | 20:00

1
Иcкaте ли луд ce.кc за 2-3 часа, силни epekции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ce.кc незaбpавим----> use.my/azalfa

2024.02.12 | 21:42

2
Дори ако чукаш мумия ли?

Добави коментар

Водещи новини