Цончо Ганев обясни дали "Възраждане" са глуха опозиция и кога подкрепят предложения на ПП-ДБ и ГЕРБ

  • 09 февруари 2024 19:09

  • 761
  • 7
Цончо Ганев обясни дали "Възраждане" са глуха опозиция и кога подкрепят предложения на ПП-ДБ и ГЕРБ
© Кадър: БНТ

Партия „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ демонстрира, това което винаги е казвала, че политиката е отговорност и морал. Четирима от нашите общински съветници са взели решение да подкрепят сглобката в СОС и това беше причината да вземем решение да ги изключим. Ние сме уверили хората, че ще сме опозиция в СОС, а те престъпиха това обещание. Това заяви заместник-председателят на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Цончо Ганев в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Не знам дали са им предлагани пари. Купуването не става само с пари. Когато се отцепите, а веднага след това оглавите най-важната комисия за София – Архитектура и градоустройство, показва, че има нещо съмнително“, обясни той.

По думите на Ганев постове се дават на хората, които са дали подкрепа. Той подчерта, че във Варна общинските им съветници са изолирали ПП и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, като не гласуват с тях.

Дренчев призна, че не знае откъде точно е изключен, но обяви: Обмислям да напусна "Възраждане"

„Ние сме имали ясна и точна риторика и заставаме зад думите си. Когато имаме послание към нашите избиратели заставаме с делата си“, подчерта Цончо Ганев.

Водещата го контрира с избора на председател на НЗОК, когато само 4 депутата на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ не са подкрепили избора. Ганев изригна и обвини водещата в манипулация. „Пропускате, че за другия кандидат излязоха доказателства, че е корумпиран. Трябваше ли да подкрепим такъв кандидат? Правите нечестни внушения“, обвини я Ганев.

Относно твърденията на Николай Дренчев от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, че формацията им е глуха опозиция, която нищо конструктивно не е прокарала в НС, Цончо Ганев заяви: „Когато има добри предложения от управляващите – ние ги подкрепяме. Нямаме проблем да подкрепим добрите решения за България, но не и такива, които предполагат корупционни практики“.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
761 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Силвестърчо,

2024.02.12 | 05:07

7
ще ти скъсам химена
Цв

2024.02.09 | 21:16

6
Възраждане вече се отече в канала.... Ю
нрн

2024.02.09 | 21:09

5
Цончо гледа ококорено като нас.ран педал, иЗсраждане се разпадат!!
Копейкин

2024.02.09 | 20:49

4
Цончо , идвай да си духаме хюмне очилато.

2024.02.09 | 20:45

3
Говньо

2024.02.09 | 20:34

2
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
Данчо

2024.02.09 | 19:41

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: cutt.ly/otkaz

Добави коментар

Водещи новини