Румен Христов: Оценката на министрите започна, някои не се справят добре и трябва да се подменят

  • 08 февруари 2024 18:41

  • 1039
  • 2
Румен Христов: Оценката на министрите започна, някои не се справят добре и трябва да се подменят
© Кадър: БНТ

Важното е на министерските постове да са най-подготвените хора, които да вършат работа. Могат да се коментират три варианта за ротацията – да се смени само министър-председателят, някои от министрите или целият кабинет. Това заяви председателят на СДС и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в НС Румен Христов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Той заяви, че СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на смятам, че има министри, които не се справят добре и трябва да се подменят, но отказа да ги назове.

„Ако в тези министерства влязат хора с по-добра визия, това ще е добре за страната. Няма да е зле да има обновяване на кабинета. Ще търсим съгласие – това е най-важното“, подчерта Христов.

Денков обясни защо не бива премиерът и външният министър да са един и същ човек

„Много е трудно да отговаряш за себе си. Ако кажеш, че не искаш, значи нямаш амбиции, ако кажеш „да“ – се натискаш. Ротацията е договорена, но се обсъждат различни варианти. Идеята беше, че хора с нова аура ще управляват.

Това, което е започнато е много важно. Всички подводни камъни трябва да се изчистят. Добрата работа в МВнР трябва да продължи“, смята председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

За срещата между Бойко Борисов и Кирил Петков каза: „Това са нормални срещи. Ние сме по цял ден в парламента. Не могат да се водят разговори в пленарна зала, за да не пречиш на колегите си“.

„Оценката на министрите започна, тя е напреднала. Нормалната практика е след това да се обсъди в партиите и след това в пленарните групи. ДПС беше много полезно и търсено, когато правехме к промени. Предстои избори на регулаторни смени, тогава пак ще бъдат необходими. Те ясно заявиха, че не желаят да участва в управлението. Те са коректен партньор“, каза още Христов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1039 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.08 | 21:41

2
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
Данчо

2024.02.08 | 19:06

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: cutt.ly/otkaz

Добави коментар

Водещи новини