Калин Стоянов за Нотариуса: Има доста събрани материали още от времето, когато оглавявах ГДБОП

  • 08 февруари 2024 15:54

  • 2791
  • 4
© Novini.bg

Министърът на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните каза, че в МВР се извършва проверка за това какви сигнали, явни и оперативни, има за Мартин Божанов. Той добави, че резултатите от нея вероятно ще бъдат представени на временната парламентарна комисия за проверка на всички факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов. Стоянов коментира въпроса по време на изслушване в парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 278

От думите му стана известно, че докато е бил директор на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП), действително е работено по Мартин Божанов и престъпната група, от която той е бил част.

Прокуратурата и МВР влязоха в частния клуб на Нотариуса

Вчера прокуратурата и полицията извършиха обиск в „SS” клуб,  свързван с Мартин Божанов, като са иззети различни материални носители и компютри.

За клуба стана известно след убийството на Божанов. Прокуратурата съобщи, че от 2023 г. работи по досъдебно производство за организирана престъпна група, част от която е Божанов, създадена с цел оказване на натиск на магистрати, за имотни измами и пране на пари. Работата по случая е започнала, след като в края на 2022 г. в прокуратурата постъпва преписка от ГДБОП, образувана по сигнал, където се споменава за съществуването на такъв клуб. Прокуратурата ще проверява и дали в клуба са ходили магистрати.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2791 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българин

2024.02.12 | 15:04

4
И като имате толкова информация назад във времето, защо нищо не сте направили досега ? Ще ви кажа ! Защото всички сте марионетки и чакате да ви наредят какво и за кого да направите !

2024.02.08 | 17:45

3
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
Вал

2024.02.08 | 16:33

2
И защо чак сега всички се разприказвахте, а не още тогава? Какви маймуни сте всички вие!!!
Г-н Честен

2024.02.08 | 16:07

1
И ти какво направи, като има материали?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини