Надежда Йорданова от ПП-ДБ: Ще направим всичко възможно за успешна ротация

  • 07 февруари 2024 17:41

  • 1095
  • 16
Надежда Йорданова от ПП-ДБ: Ще направим всичко възможно за успешна ротация
© БТВ

Разговорът за това кой да бъде външен министър след ротацията трябва да се води с аргументи. Считам, че не трябва да се ескалира през медиите. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и бивш министър на правосъдието Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“., след като по-рано днес и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, чрез своите лидери, направиха категоричната заявка - искат новият министър на външните работи да е от тяхната партия.

И ние от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", и партньорите ни от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, които поддържаме кабинета, си правим изводите от различните неудачи и ще подходим конструктивно и градивно. Вярвам, че ще направим всичко възможно за успешно и гладко преминаване през ротацията, защото дължим на хората отговорно управление, а не предсрочни избори, заяви Йорданова.

В коментар на това, че според програмата за управление на "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на след ротацията Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С трябва да е министър на образованието, тя посочи: "В живия живот обстоятелствата се променят. Нормално е след определен период от време политиците да оценяват отново определени обстоятелства. Въпросът за състава на Министерски съвет е комплексен. Не може да се коментира само един министър, трябва да се подходи комплексно. Убедена съм, че този въпрос ще намери решение".

Кирил Петков: Най-логично е акад. Денков да бъде външен министър след ротацията

През следващите дни трябва да се види докъде сме стигнали с управленската програма и всеки в сектора си да подготви работата за следващите девет месеца, добави зам.-председателят на ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Попитана дали вече е сглобката е тристранна, с участието и на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. каза, че правителството се подкрепя от "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Няма промяна в това обстоятелство. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с подкрепя някои решения, които са свързани с евроатлантическата ориентация на България, заяви още Йорданова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1095 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2024.05.25 | 10:47

16
❤️ Г­­­о­­­р­­е­щ­и­ ­­­м­о­­м­и­­ч­­е­т­­а­­ ­­в­­­и­­­ ­­о­­­ч­­а­­к­­в­­­а­т ­­-­­ X­­1­­8­­.­­F­­U­­­N
Пламен

2024.02.12 | 00:00

15
Разбира се, че ще се напъвате до последно, нали иначе сте вън от управлението.
Красимира

2024.02.11 | 14:50

14
Абе колкото и да ги обяснява тия неща, колкото и да се правят на много загрижени за хората, то си е ясно, че пак политиците си разделиха баницата. Дадоха им и на тези пай и те се кротнаха набързо. Мисля, че до тук бяха. След края на тоя мандат, нито ДБ нито ПП ще влязат в парламента.
Тишо

2024.02.08 | 21:35

13
Надето ще им свети…Абе тия там всичките са излезли от някое помощно училище
Петър

2024.02.08 | 16:17

12
На тези най-важното им е да продължат да си получават заплатите!
Виктор

2024.02.08 | 11:51

11
Бе вие генерално нищо успешно не можете да направите.

2024.02.07 | 23:59

10
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex

2024.02.07 | 18:17

3
Дърта

2024.02.07 | 19:56

9
Пачавра
Чъки

2024.02.07 | 19:30

8
Днес си тук утре те няма к урво

2024.02.07 | 19:28

7
Мърши ВЪН!

Добави коментар

Водещи новини