БСП сезира КЗК за нелоялни практики на мобилните оператори

  • 07 февруари 2024 14:08

  • 710
  • 2
БСП сезира КЗК за нелоялни практики на мобилните оператори
© Pixabay

Внесохме сигнал до Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) по отношение на нелоялните практики на мобилните оператори. Това съобщи пред журналисти в Народното събрание депутатът от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Иван Ченчев, цитиран от БТА. 

От вчера има решение на пловдивски съд, който обявява такива нелоялни практики в договорите и повишаване на цените с 9% за нищожни, каза Ченчев.

Проблемите на хората трябва да са на преден план. Има много жалби, а и ние призовахме да има жалби, за да спре това беззаконие, добави депутатът.

В позиция на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, изпратена до медиите преди дни, народният представител и председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия Нинова призова гражданите да подават жалби в съда против увеличението на мобилните услуги.

КЗП заседава днес заради индексирането на цените на мобилните оператори

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
710 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.07 | 16:21

2
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

2024.02.07 | 14:20

1
А коге ще върнат парите в куфарчетата тия червени паразити?

Добави коментар

Водещи новини