Деница Сачева: Версията за Галя от посолството е недостойна 

  • 07 февруари 2024 08:24

  • 3253
  • 8
Деница Сачева: Версията за Галя от посолството е недостойна 
©

Не сме обсъждали Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник за министър на електронното управление. Това заяви Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на по бтв.

По наша оценка има редица сектори, в които основно се произвеждат скандали и назначения, а не виждаме реални политики в полза на хората, каза зам.-шефката на парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и отговори на въпрос каква е позицията на депутатите при наближаването на ротацията между премиера акад. Николай Денков и вицето му Мария Габриел. 

Сачева уточни, че оценката за министрите се прави в момента както от министър-председателя, така и от вицепремиера. "Ние многократно сме изразявали резерви и по отношение на здравеопазването, земеделието, много са секторите, в които имаме забележки, включително и в социалната политика", изреди тя.

Според нея политиките, свързани с пазара на труда и заетостта, изостават на фона на други политики, за които се слага по-силен акцент. "Има много забележки, които да бъдат взети под внимание. Иначе няма как да продължим да обясняваме защо съществува това правителство", каза ексминистърката на труда и социалната политика. И призна, че производството на решения минава и през смяна на министри.

Сачева смята, че преди ротацията трябва да бъдат преосмислени всички действия на правителството до момента в посока на това "да има повече резултати, още живот и смисъл на нашите действия". Тя подчерта, че ако няма достатъчно закони и решения и министрите не са изпълнили задачите от управленската си програма, значи има проблем във ведомствата.

"Колегите от ПП конкретно още от самото начало се опитват да наложат диктат със своите 36 депутата, обяснявайки как те единствени имат право да управляват, имат възможности и специалисти. Ние сме стояли дистанцирани от това службогонство, но сме държали да има конкретни политики", настоя депутатката от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. От партията й отказват да носят политическа отговорност за действия на хора, които може би не осъзнават своята.

Не искаме да има непрекъснато противоборство, а разговор за политики. Искаме да се изпълнява управленската програма, за която е поет ангажимент пред гражданите, каза тя.

Борбата с корупцията е битка, която изисква големи усилия, коментира още Сачева.

Дълго време мълчах по този казус, заяви Сачева след въпрос към нея за коментара на бившия й коледа Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко "за Галя от посолството". Това, което каза рашидов е сериозно, пазих неговия авторитет и достойство, когато ГЕРБ  обсъждаха поведението на Рашидов. Единството аз го защитих. Това което той говори след това за мен беше изумление.Нито един предствител на нито едно посолство не ми се е обаждал да ме пита за Рашидов.

Имаше опровежение и от американското посолство, каза тя.

Версията за Галя от посолството е недостойна спрямо нас и справмо американското посолство. 

Аз работя с много посолства, разговорите са винати публични, и такива за назначения не е имало, каза Сачева като нито потвърди, нито отрече дали познава такава жена.

Вежди Рашидов: Театрите на лидерите в парламента нямат край

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
3253 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.02.07 | 11:00

8
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex
????

2024.02.07 | 10:10

7
"Другарко" Сачева ,а ОБСЪДИХТЕ ли,КАК ще ОБЯСНИТЕ случилото се с: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,"БарселонаГейт-ИстамбулГейт",ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА","Белене", "Лукойл","Росенец","Камчия",Капитан Андреево,ПАНАИРА,.....................................,с МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ"герб" и ЯТАЦИ ???? КОГА ще ОБЯСНИТЕ,може би след "ротацията"???? Или....?!
Анонимен

2024.02.07 | 09:52

6
Сачева вече нали дъжд от сперма върху компаньонките, които създадохте отиват да се напият във фолкотека и си хвърлят бельото от такситата, пълен провал 15 години деградация...

2024.02.07 | 09:09

3
Биволицата съвсем се е ошопарила! Само лой и мас пръска навсякъде!
додо

2024.02.07 | 09:38

5
тая е дяволско изчадие

2024.02.07 | 09:10

4
ГРУХ
га-га

2024.02.07 | 09:01

2
Недостойно ,но много вярно и точно.
НЕДОСТОЙНО.Е

2024.02.07 | 08:55

1
ДА.НИ.УПРАВЛЯВА.ГАЛЯ

Добави коментар

Водещи новини