Корнелия Нинова разговаря с кмета на Шумен

  • 05 февруари 2024 16:16

  • 876
  • 3
Корнелия Нинова разговаря с кмета на Шумен
© БСП

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и кметът на Шумен Христо Христов, който беше издигнат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е,  обсъдиха проблемите на общината. Един от най-болезнените въпроси за шуменци е цената на водата, която надхвърля 5 лв. и е социално непоносима за много семейства, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

„Едно от най-бързите решения е да се въведат две тарифи според ползваното количество. Не може бедните, които изнемогват да си платят вода за пиене и тези, които си пълнят басейните, да плащат еднакво. Има двойни тарифи в европейски държави, както и водни помощи за социално слабите“, заяви Нинова.  

Корнелия Нинова: Подавайте масово жалби, за да блокираме мобилните оператори в съда

Обсъдена беше и темата за индустриалната зона в града и нейното бъдещо развитие. „Общините имат нужда от инвестиции, за да се развива икономиката и да се откриват нови високо платени работни места“, заяви кметът Христов.

Нинова се ангажира парламентарната група на коалиция „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ да помага на кметовете чрез законодателни инициативи за реална децентрализация на местната власт.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
876 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.05 | 17:14

3
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

2024.02.05 | 16:45

2
ЗАЩО ВСИЧКИ ОТ БСП ПРИЛИЧАТ НА УМРЕЛИ?

2024.02.05 | 16:35

1
ДВЕ ШУШУМИГИ

Добави коментар

Водещи новини