ДАР: Няма пробив в националната сигурност, твърденията на ген. Атанасов са неверни

  • 02 февруари 2024 21:21

  • 1824
  • 6
ДАР: Няма пробив в националната сигурност, твърденията на ген. Атанасов са неверни
© Булфото, архив

Държавната агенция "Разузнаване" отговори на твърденията на съпредседателя на ПП-ДБ Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, направени в предаването "Денят започва" по БНТ за "пробив в националната сигурност през агенцията, изтичане на класифицирана информация и осветяване на служители на разузнаването".

От агенцията заявяват, че твърденията са неверни. ДАР, като служба за сигурност, не разполага с данни за разгласяване на класифицирана информация, включително такава, касаеща нейни служители. Приключените проверки на прокуратурата и ДАНС потвърждават липсата на пробив в националната сигурност чрез ДАР. Подробна информация по случая е докладвана на министър-председателя.

Атанасов разкри: Имало е пробив в националната ни сигурност

Гражданският контрол върху дейността на ДАР се осъществява чрез ресорната комисия в Народното събрание, на която също ще бъде предоставена подробна информация. Вероятно народният представител Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има е бил подведен чрез непълна и тенденциозно предоставена информация, целяща да дискредитира и урони престижа на разузнавателното ведомство пред обществеността и международните партньори, посочват още от ДА "Разузнаване", цитирани от БНТ. 

На 31 януари бившият шеф на контраразузнаването, а сега лидер на ДСБ Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има обяви пред БНТ за сериозни нарушения в Държавна агенция "Разузнаване" и ДАНС, за които е научил. И намеси и името на президента Румен Радев в тях.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1824 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ххх

2024.02.03 | 10:58

6
той винаги е бил голям лъжеш
ха-ха

2024.02.03 | 07:25

5
Йода служи на Джедайския орден. Висок е само 66 см.
Емѝ...Ибана съм-МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛА

2024.02.03 | 07:07

4
ААААХХХХХ....ИБАХА МЕ....ПРЪЦ...ПРЪЦ...В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР....МЯУУУ...ПРЪЦ....ЛУДА СЪМ......АААХХХХХ...МЯУУУУ....

2024.02.02 | 23:37

3
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

2024.02.02 | 21:40

2
kakav general e atanasov be hora toi e ibrik4iata na dps sram i pozor e taz izmet

2024.02.02 | 21:35

1
ГНОМ-а съвсем е изкукал!

Добави коментар

Водещи новини