Корнелия Нинова разговаря с европейските посланици в България

  • 31 януари 2024 08:28

  • 722
  • 3
Корнелия Нинова разговаря с европейските посланици в България
©

Председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се срещна с посланиците на страните членки на Европейския съюз в България.

Обсъдени бяха широк кръг въпроси от националната и европейската политика, развитието на политическите процеси в България и предстоящите избори за Европейски парламент.

Нинова: Президентска партия ще е поредният грешен ход на Радев

Домакинът на срещата г-н Фредерик Мьорис, посланик на Белгия, която председателства Съвета на ЕС, благодари за отделеното време и ползотворната дискусия.

В срещата взеха участие също зам.-председателят на НС Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, и зам.-председателят на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България Георги Свиленски.

Последвайте канала на

Нора Виткова
722 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.01.31 | 12:37

3
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex
Краднелия Техноимпексова

2024.01.31 | 08:52

2
Ахааа - Корна ще ги приема в партията явно. Не и достига вече електорат поради естествени причини и вербува посланниците на ЕС. Каква ли далавера им е предложила?
Данчо

2024.01.31 | 08:40

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: cutt.ly/otkaz

Добави коментар

Водещи новини