Тъщата, удушила Пейо Пеев, обвинила в сексуален тормоз посланика ни в Тайланд

  • 23 януари 2024 10:30

  • 3419
  • 4
Тъщата, удушила Пейо Пеев, обвинила в сексуален тормоз посланика ни в Тайланд
© Нова

54-годишната Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си Габриела беше задържана по обвинение за убийството на Пейо Пеев в "Драгалеци", е предизвикала секс скандал в посолството ни в Тайланд преди 14 години. 

Припомняме, че жената, за която прокуратурата твърди, че е стискала шията на 44-годишния си зет е била дългогодишен дипломат и бивш наш консул в азиатската страна. Сега жената остава в ареста като определението на съда не е окончателно.

През 2010 година Трифонова се оказва причина тогавашният посланик Камен Величков да бъде отзован, а името му да се замеси в секс сензация.

Бивш кандидат-депутат и бивш дипломат - обвинените в удушаването на Пейо Пеев

Бившият консул Красимира Трифонова обявила, че е подала жалба срещу Величков в Комисията за защита от дискриминация, заради упражнен към нея сексуален тормоз, пише тогава Mediapool.

Според Трифонова, Величков я преследвал от идването си като посланик през 2008 г. От публикациите става ясно, че преди Величков да дойде в Банкок, Трифонова на практика управлявала посолството и идването на титуляр не ѝ се понравило.

КЗД е обявила свое решение №98 от 16.05.2011 г., с което отхвърля обвиненията в тормоз и дискриминация, отправени срещу посланик Камен Величков, временно управляващия Владислав Спасов и министъра на външните работи Николай Младенов от бившия консул в Тайланд Красимира Трифонова. "След прецизно и изчерпателно обсъждане на събраните в хода на производството писмени доказателства, свидетелски показания и обяснения на страните" разширеният петчленен състав на КЗД е стигнал до извода, че всички твърдения на жалбоподателката Трифонова срещу К. Величков са "неоснователни и недоказани".

Камен Величков е дипломат от кариерата. Той бе съветник по външнополитическите въпроси на президента Желю Желев, посланик в Холандия и др.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3419 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
И сега

2024.01.23 | 14:15

4
Какво излиза престъпничка като тази ни е представлявала е браво това са европейските ценности
4 МИЛИОНА

2024.01.23 | 11:01

2
ПЕНСИОНЕРИ И МАЛОЛЕТНИ ЦИ ГАНИ :)
И ВИЕ

2024.01.23 | 11:02

3
НА ЗАПАД НЕ СТЕ НУЖНИ :)
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПАЗИТЕ

2024.01.23 | 10:59

1
С,ВИНЕТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ !

Добави коментар

Водещи новини