Антон Кутев: Управляващите се страхуват от президента Радев

  • 22 януари 2024 17:47

  • 1056
  • 5
Антон Кутев: Управляващите се страхуват от президента Радев
© БТВ

В предаването "Лице в лице" по БТВ Антон Кутев, говорител на служебния кабинет на Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., каза, че противопоставянето на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на правителствата на Бойко Борисов, на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и на Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С е оправдано, тъй като всички са видели дефектите на тези кабинети. 

Никога не е имало самоцелно противопоставяне, това се случва от гледна точка на принципи, президентът не е имал за цел завладяване на власт. Българската политика е такава, че трудно се говори деликатно, нещата трябва да се казва. А и опозицията в момента не е достатъчно силна и президентът казва нещата, които тя трябва да каже. Това го прави човекът с най-голям рейтинг, което води до страхове у останалите дали той няма да направи партия, заяви Кутев.

По думите му "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" са основали проекта си, използвайки високия рейтинг на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Конституцията не позволява на президента да има собствен проект, докато е на поста. Той може да направи това, когато вече не е на поста. Вярвахме, че ПП е проект, който ще донесе промяна. Нямам спомен президентът да ги е подкрепял по някакъв начин. Това са негови бивши министри, които го използваха, подчерта говорителят на служебното правителство на Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..

Радев: С вицепрезидента Йотова ще продължим да работим за национално единение и справедливост

Според мен една от големите грешки и на Янев, и на ПП, беше, че се отклониха от президента. С отклоняването си те станаха безсмислени електорално, те станаха трудно избираеми. На едни следващи избори всеки от участниците в управляващото мнозинство, с изключение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, не може да повтори предишните си резултати. Това крепи сглобката, коментира Антон Кутев.

Според него започнатото от прокуратурата разследване срещу бившия служебен министър на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г. за безстопанственост и щети за 81 милиона лева е неоснователно.

Аз си мислех, че ще повдигнат обвинение на Лорер. Има и дълъг списък от европейски министри, които са освобождавани на момента при подобни казуси. При нас това не се случва, отбеляза Кутев.

По думите му управляващите са направили промените в Конституцията, касаещи държавния глава, заради "страх, че има алтернативен център в лицето на президента".

Не знам дали президентът иска да направи политически проект, но знам, че българският народ иска това. Алтернатива на това управление в този му вид е задължителна, каза още Антон Кутев.


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1056 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Пиян идиот

2024.01.22 | 20:24

5
Тоя пияндурник Кутев - дали изтрезнява понякога?

2024.01.22 | 20:12

4
никoй нe гo e eня зa пpoстия фaтмaк, сope.

2024.01.22 | 19:07

3
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
патриот

2024.01.22 | 19:05

2
от тоя каун страшния русофил,чак в Брюксел трперят
Кочо

2024.01.22 | 18:15

1
Е как Мунчо е страшавел

Добави коментар

Водещи новини