Евродепутатите от БСП: Внушенията на Корнелия Нинова не отговарят на истината

  • 22 януари 2024 15:40

  • 1665
  • 5
Евродепутатите от БСП: Внушенията на Корнелия Нинова не отговарят на истината
© Булфото, архив

Евродепутатите от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка и Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в разпространиха декларация по повод неверни твърдения на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред „Тази сутрин“ по БТВ от днес. 

„Във връзка с внушенията на г-жа Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в сутрешния блок на БТВ, сме длъжни да заявим, че те не отговарят на истината. Българските депутати от Групата на социалистите и демократите последователно гласуват ПРОТИВ доставката на оръжие за Украйна. Българските евродепутати-социалисти са сред учредителите на Групата за мир в Европейския парламент, нееднократно са правили изказвания с този призив в пленарната зала и са застъпвали същата позиция в работните дебати. Бихме искали да напомним, че кабинетът „Петков“ (с министър на икономиката самата г-жа Нинова) активно участваше в доставките на оръжия за Украйна по признанието на министър-председателя.“, се казва в изявлението на социалистите. 

Нинова: Каквото и да говорим за задкулисие и паралелна държава, един човек стои в основата

1. Директен износ за Украйна е нямало, но нашите партньори от Полша и Румъния, Щатите и Англия са купували това оръжие. Да, част от това оръжие е отивало в украинската армия...... Радваме се на заглавието на "Ди Велт", че България е имала основополагаща роля и е на правилната страна на историята. /Изказване на Кирил Петков в НС на 18 януари 2023 г/.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1665 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ПРЪЪЦ ,Ц ЪЦ ...

2024.01.30 | 15:49

5
АААААААААХХХХХХААС ... ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУУУНИИИИИИИИИИИ ШОВИНИСТИЧНИ ПРРРРРАСЕЕТААААА

2024.01.22 | 23:58

4
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Г

2024.01.22 | 18:06

3
Тъпи прости нагли крадливи комунисти

2024.01.22 | 17:15

2
Проклети предатели говноядни копейкаджии.
007

2024.01.22 | 16:17

1
Нинова е комунделски травестит Нинов. Ужасен шумкарски изрод чекист.

Добави коментар

Водещи новини