Радев: С вицепрезидента Йотова ще продължим да работим за национално единение и справедливост

  • 22 януари 2024 11:22

  • 753
  • 2
Радев: С вицепрезидента Йотова ще продължим да работим за национално единение и справедливост
© Фейсбук

Политиката е легитимна, когато отстоява националното достойнство, суверенитета и символите на държавността, когато основните приоритети са сигурността и благосъстоянието на българските граждани, съхранението на нашата история, култура и традиции, когато уважава закона. Това посочва президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в своята официална страница във Фейсбук.

"Затова институциите могат да постигат резултати в обществен интерес само когато дейността им произтича и пряко се ръководи от него", добавя държавният глава.

"Това бяха наши общи каузи и през изминалата година. С вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще продължим и занапред да работим за национално единение и справедливост, за развитието ни като модерна европейска демокрация", написа още президентът.

Навършват се 2 години от втория мандат на президента

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , са втори мандат президент и вицепрезидент, като встъпиха в длъжност за втори път на 22 януари 2021 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
753 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.22 | 14:03

2
До сега само разделяхте хората, проклет предател.

2024.01.22 | 11:50

1
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук-----> use.my/zf32

Добави коментар

Водещи новини