Васил Терзиев се срещна с италианската посланичка

  • 16 януари 2024 17:06

  • 1686
  • 1
Васил Терзиев се срещна с италианската посланичка
© Посолство на Италия

На 16 януари посланичката на Италия в България Джузепина Дзара, придружена от председателя на Конфиндустрия България Роберто Санторели, председателя на Италианската търговска камара в България Алесандро Джерето и нейни сътрудници, беше приета от новия кмет на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, който встъпи в длъжност на 13 ноември миналата година, съобщават от италианското посолство.

Срещата, която беше много сърдечна и открита, беше възможност да изразят задоволството си от отличното сътрудничество и желанието за по-нататъшно задълбочаване на контактите. Също така бяха разгледани темите, които представляват най-голям интерес, свързани с местната социално-икономическа действителност, с развитието на туризма и инвестициите, както и бяха обсъдени възможните области на сътрудничество, посочват от посолството на Италия.

Кметът Васил Терзиев съгласува атракционни превози по случай 123 години градски транспорт в София

Посланичката Дзара и кметът Терзиев изразиха задоволство от отличните отношения и си обещаха да продължат да развиват ползотворното двустранно партньорство, се казва още в прессъобщението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1686 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.16 | 20:12

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини