Корман Исмаилов: Партията ни няма да е дубликат на ДПС

  • 20 август 2012 14:46

  • 1329
  • 5
Корман Исмаилов: Партията ни няма да е дубликат на ДПС
©

Действията и принципите, на които залагаме в бъдещите ни политически действия, са с добри средства да гоним добри и ясни цели. Това каза пред БНР независимият депутат Корман Исмаилов. Според него водената в момента от правителството икономическа политика е неадекватна за ситуацията, в която се намираме е момента.

Както виждаме, в днешно време приоритетите са подменени, набляга се на инфраструктура, която е в тежест и на бюджета на данъкоплатците като цяло, въпреки че голяма част от средствата идват от еврофондовете, каза той.

Исмаилов беше категоричен, че партията няма да бъде дубликат на ДПС. Ще направим всичко възможно да излезем от този коловоз. В устава ще избегнем точно тези моменти, които доведоха до феодализация, до концентрация на силна власт и методи на тоталитарно управление. Това ще бъде платформа за участие на хора независимо от етническия и религиозния им произход. Нашата цел е да покрием цялата страна, като не допуснем да влезем в този коловоз, въпреки че най-силната ни подкрепа е от регионите, където ни познават добре с Касим Дал, каза той.

Корман Исмаилов заяви, че се планира през септември да се свика Инициативен комитет, който да обяви дата и мястото на учредителна конференция, на която да се приемат устава и програмите документи на партията. Там ще бъде избрано и ръководство и лидер на партията. Партията ще се финансира изцяло по начините, описани в закона. Основно членски внос и се надяваме на добро представяне на следващите избори, за да можем да получаваме и държавна субсидия, обясни Исмаилов.

Последвайте канала на

1329 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Едно ДПС ви стига даже ви е много !!!!!

2013.02.27 | 17:32

5
Корман Исмаилов: Партията ни няма да е дубликат на ДПС => А на какво на Хамас или на Хизбула ?

2012.08.22 | 17:45

4
Абе ей, мършави турски гниди защо не се изметете от нашата държава за да не го направим ние. Нагли същества!
тракиец

2012.08.22 | 17:45

3
Слушай бе ЧИБУК за какво ни са тези партийки и движения и ти ли се бориш да отиваш на ПОЧИВКА в НС. Защо в Турция или в Гърция - където има български общности и са граждани на тези държави - никой не им позволява да си правят партия и да стават ДЕПУТАТИ..
петров

2012.08.22 | 17:45

2
Не искам мюсюлмани да ме управлявяат,ще гласувам за АТАКА.
петров

2012.08.22 | 11:00

1
Този Игнатов трябва АТАКА да го издърпат много е умен и има потенциял за патриот.Уверете се сами напишете в google Преди всичко - научете добре български

Добави коментар

Водещи новини