Втора партия "Верту"

  • 12 май 2011 14:50

  • 492
  • 0
Втора партия "Верту"
©

Втора партия "Верту" очакват да се сформира в парламента.

Елитна столична оптика атакува народните избраници с оферти за 30, дори 40% намаление от цената на луксозни слънчеви и диоптрични очила, разказаха пред "Стандарт" депутати.

Предложението дава възможност на народните представители да се сдобият с най-луксозните аксесоари. Офертата ще радва не само депутатите, но и служителите на администрацията на Народното събрание, които ползват между 25 и 35% отстъпка при покупка на тузарските марки. Освен с аксесоари народните избраници могат да се обзаведат и с маркови дрешки със сериозна отстъпка.

Всеки от нас още от началото на мандата разполага с карта за 41% намаление за магазина на известна столична модна къща с бутик на жълтите павета, разказаха пред "Стандарт" депутати, които не пропускат да се отбият в луксозния магазин на марката срещу Руската църква.

Там те могат да завършат елегантната си визия не само с дамски и мъжки сака, костюми и ризи, но и да се обзаведат с обувки, както и с парфюми от най-престижните световни марки. Предлагат се и вратовръзки, копчета за ръкавели и дори - куфари за нуждите на деловите господа. Редовните цени за този тип вещи в магазина се движат между 90 и 300 лв., но с помощта на картата за намаления сумата спада почти наполовина.

Дамите депутати също не са забравени и могат да освежат гардероба си с поли, рокли, чанти и обувки, както и с хитови ухания. И за двата пола се предлагат и спортни дрехи за свободното време.

Освен за добрия външен вид парламентаристите могат да положат подобаваща грижа и за здравето си. Всички депутати са приканени при нужда да се явят на психотерапевт в Правителствена болница, за да разпуснат от ежедневното напрежение около законодателството и грижите покрай избирателите.

Последвайте канала на

492 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини