Парламентарната ни делегация пристигна във Виетнам

  • 05 януари 2024 17:17

  • 1301
  • 8
Парламентарната ни делегация пристигна във Виетнам
© НС

Започна официалното посещение на председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в Социалистическа република Виетнам. Визитата е по покана на председателя на Националното събрание на Социалистическа република Виетнам Въонг Дин Хуе, съобщиха от пресцентъра на НС.

Парламентарната делегация, водена от председателя на българския парламент, беше посрещната на летището от заместник-председателя на Националното събрание До Хоанг Лонг, председателя на Комисията по външни работи Ву Хай Ха и председателят на групата за приятелство с България във виетнамския парламент Дон Туан Фонг. 

Председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети благодари за радушния прием и подчерта, че визитата на българската делегация е израз на желанието на страната ни за укрепване на традиционните приятелски отношения с Виетнам в посока към изграждане на стратегическо партньорство в духа на Съвместната декларация от 2013 г. Председателят на парламента изрази и своето задоволство от ползотворното посещение на председателя на Националното събрание на Виетнам в България през септември 2023 г. 

Росен Желязков ще бъде на официално посещение във Виетнам от 6 до 9 януари

Виетнамските парламентаристи изразиха своето удовлетворение от пристигането на председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и водената от него представителна делегация от българския парламент в столицата Ханой. Те припомниха, че през септември 2023 г. на официално посещение в България беше председателят на Националното събрание на Социалистическа република Виетнам Въонг Дин Хуе и тези две визити са поредно красноречиво доказателство за желанието на двете страни да развиват активен политически диалог. 

Българска парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, е на официално посещение в Социалистическа република Виетнам от 6 до 9 януари 2024 г. В състава на делегацията са председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика Деница Сачева (ПГ на ГЕРБ-СДС), председателят на Комисията по отбрана Христо Гаджев (ПГ на ГЕРБ-СДС), председателят на Комисията по икономическа политика и иновации Хамид Хамид (ПГ на ДПС), председателят на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество Валентин Тончев (ПГ на ДПС), заместник-председателят на Комисията по културата и медиите и председател на Групата за приятелство България-Виетнам Стоян Михалев (ПГ „Продължаваме промяната – Демократична България“), заместник-председателят на Групата за приятелство България – Виетнам Борислав Гуцанов (ПГ „БСП за България“) и народният представител от групата Иво Русчев (ПГ „Възраждане“), както и депутатите Нели Димитрова (ПГ „Продължаваме промяната – Демократична България“), Цветан Предов (ПГ „Има такъв народ“), Ангел Георгиев (ПГ „Възраждане“) и Александър Вълчев (ПГ „Има такъв народ“). Кметът на Казанлък Галина Стоянова също е част от делегацията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1301 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.01.05 | 19:51

8
Дано им продадем хилки за тенис на маса.
пукнете дано

2024.01.05 | 19:22

7
Отишли са на почивка !! Да си останат там да не се връщат изроди ........

2024.01.05 | 18:47

6
да го тепат тоя педурунгел
Manolov

2024.01.05 | 18:00

5
Инвестиционни и индустриални и лични финансови услуги Аз съм маркетинг мениджър в Euro Pacific Bank, която е международна финансова институция, специализирана в международни кредитни споразумения. Търсим мащабни промишлени селскостопански проекти, в които стартиращи фирми могат да инвестират. Предлагат се лични проекти от 15 000 евро до 800 000 евро при 2% лихва. Имейл: Pacific-loan.service@outlook.fr
RA DOo pU tKOo sha UmRESHSH

2024.01.05 | 17:23

1
К..У..Р..В..И.. Т..Е ..и..з..с..р..а..л..и МилиционериЬ особенноЬ ПазарджишкитеЬ даЬ свикватЬ с Черното Сукно и вареното Жито че не остана !!! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:) КомуниститеЬ иЬ МилиционеритеЬ на саЬ ХОРАЬ и няматЬ ПраваЬ , само Задължения-да напълнят МОРГИТЕ и ще ги напълнят !!! Убийството на КомунистическоЬ К..о..п..е..л..е или М..и..л..и..ц..и..о..н..е..р..с..к..а К..у..р..в..а съгласно Цивилизационното Право не е Престъпление а дълбоко Хуманен Акт !!! КомунистаЬ неЬ еЬ дошълЬ наЬ властЬ сЬ избориЬ , тойЬ дойдеЬ с Оръжие, ПревратЬ иЬ РускиЬ ТанковеЬ иЬ може да се свали само и единствено с Българско Оръжие и Българска КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !!! РускитеЬ ОкупаториЬ докарахаЬ 1944Ь годинаЬ КомуниститеЬ иЬ МилиционеритеЬ отЬ селатаЬ сЬ К..А..Р..У..Ц..И , ние Българите ще ги прибираме обратно с К..А..Т..А..Ф..А..Л..К..И. КомунистаЬ няма МайкаЬ и БащаЬ , РодЬ и РодинаЬ . КомунистаЬ е ИнтернационалистЬ тоест К..о..п..е..л..е и раждаЬ К..о..п..е..л..е..т..а. КомунистиЬ , Деца на КомунистиЬ , ВнуциЬ на КомунистиЬ - САМО ДО СТЕНАТА !!! МилиционериЬ , Деца на МилиционериЬ , ВнуциЬ на МилиционериЬ - САМО ПОД ЗЕМЯТА !!! КАЗАХ !!!
банКИАНСКА.. ГЛАФА

2024.01.05 | 17:36

4
Пръсни му ЧЕРЕПА, Той не е ЧОВЕКЬ , Той е МИЛИЦИОНЕРЬ ! Избий му СЕМЕЙСТВОТОЬ , Те не са ХОРАЬ , Те са Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т..И ! В ЧЕРЕПА на МилиционерЬ , Освен ..С..П..Е..Р..М..А и Л..А..Й..Н..А . Ь Резултат от Длъжностната Му Характеристика Други Субстанции НЯМА, а Трябва да Има като при ЕмилЬ ШарковЬ БРЕНЕКЕ ! МилиционерскатаЬ П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а еЬ ДържавнаЬ П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а , Л..а..п..а П.и.ш.к..и и Л.и.ж.е З..а..д..н..и..ц..и по Устав и на Заплата. Ставайки К..О..П..Е..Л..Е от МВРЬ или П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т от T(Р(АНС) ти Признаваш че си АбсолютенЬ Б..О..К..Л..У..К.Ь , Произхождаш от Семейство на Б..О..К..Л..У..Ц..И и ще Възпроизвеждаш Б..О..К..Л..У..Ц..И поне още ПЕТ Поколения Напред ! Не СлучайноЬ надЬ 70%Ь отЬ КадровияЬ СъставЬ наЬ З..а..д..у..н..а..й..с..к..о..т..о МВРЬ и Държавна (НЕ)Сигурност-T(Р(АНС) се Формира от ПотомствениЬ МилиционерскиЬ К..У..Р..В..И , Тоест Доказани К..У..Р..В..И Разсли в "СемействаЬ " на К..У..Р..В..И, Възпроизвеждащи К..У..Р..В..И ! З..А..Д..У..Н..А..Й..С..К..А Р..А..Я..Ь Да не Сте Забравили кой Предаде, Респективно УБИ ВасилЬ ЛевскиЬ Истинския ПРЕДАТЕЛЬ на Васил Левски е графЬ ИгнатиевЬ ! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ : 137Ь ГОДИНИ НЕЗАКОННА РУСКАЬ ГУБЕРНИЯЬ . 72Ь ГОДИНИ НЕЗАКОННА КОМУНИСТИЧЕСКАЬ ВЛАСТЬ . Тази държава не е Българска, тя не е създадена от Българи и никога не се е управлявала от Българи. Това е ФАЛШИВА държаваЬ , с ИЗМИСЛЕНА история и култура, която трябва да бъде ЗАЛИЧЕНА от лицето на земятаЬ . БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ И УПРАВЛЯВАНА ОТ БЪЛГАРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ Е ИМАЛО ПРЕДИ 650 ГОДИНИ. ТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА": РУСКИЬ К..О..П..Е..Л.Е..Т..А ЯЬ СЪЗДАДОХАЬ . РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ЯЬ УПРАВЛЯВАЬЬ ТЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ЯЬ ПАЗЯТЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ ПИСАХАЬ ИСТОРИЯТАЬ И ЛИТЕРАТУРАТАЬ . РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ СТРОЯХАЬ ПАМЕТНИЦИТЕЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ КРЪЩАВАХАЬ УЛИЦИТЕЬ . НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ.
банКИАНСКА.. ГЛАФА

2024.01.05 | 17:30

3
ИМА ГОСПОД ! СамоубиЬ сеЬ ЗамЬ.МинистъраЬ наЬ Ш..у..м..к..а..р..с..к..о..т..о . Ь МВРЬ ПрезЬ 2005Ь гЬ . РуменЬ АндреевЬ !, Самоубийте ПотомствотоЬ наЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..О отЬ МВРЬ Иначе Няма Файда ! РуменЬ АндреевЬ е роденЬ презЬ 1951Ь гЬ . вЬ СофияЬ , завършилЬ еЬ правоЬ . ВЬ систематаЬ наЬ МВРЬ еЬ отЬ 1977Ь гЬ ..Ь БилЬ еЬ заместникЬ директорЬ наЬ НационалнатаЬ следственаЬ службаЬ . НазначенЬ еЬ заЬ замЬ .-вътрешенЬ министърЬ наЬ РуменЬ ПетковЬ презЬ 2005Ь г.Ь АбсолютенЬ КомунистическиЬ Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А.Т. Ь Ь ! Да се ИЗБИЕ Семейството и Роднинините му ! Да се ЗАЛИЧИЬ ПотомствотоЬ муЬ ! ДА СЕ ЗНАЕ Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТЬ или МИЛИЦИОНЕРЬ , Колкото да Избиеш ДецатаЬ и ВнуцитеЬ му, за да не се ВъзпроизвеждатЬ И..З..Р..О..Д..И ! Не че К..о..п..е..л..е..т..а..т..а и К..у..р..в..и..т..е И..З..С..Р..А..Н..И в Семейства на ЧленовеЬ на БКПЬ , МВРЬ , ДСЬ и T(Р(АНС) МогатЬ даЬ сеЬ НарекътЬ ДецаЬ ! СемействоЬ И...з..с..р..а..л..о КОМУНИСТЬ или МИЛИЦИОНЕРЬ е Бракувано СемействоЬ , Некачествено С..Е..М..Е, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не И..З..С..Е..Р..Е Същото Л..А..Й..Н..О ! ЧленовеЬ и СемействаЬ на Членове на Престъпни Организации като: БКПЬ Преименувана на БСПЬ ! ДСЬ Преименувано на T(Р(АНС)Ь ! МВРЬ Преименувано отЬ НароднаЬ МИЛИЦИЯЬ наЬ НационалнаЬ ПОЛИЦИЯЬ ! Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ: "За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и ТехнитеЬ Най-БлизкиЬ РодственициЬ" КОЙЬ Е КОМУНИСТЬ , ТОЙ НЕ Е ЧОВЕКЬ ! КОЙЬ Е МИЛИЦИОНЕРЬ , ТОЙ Е П..О..Д..Ч..О..В..Е..К..Ь ! КОМУНИСЬ И МИЛИЦИОНЕРЬ СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНЬОЬ , НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ !
RA DOo pU tKOo sha UmRESHSH

2024.01.05 | 17:23

2
К..У..Р..В..И.. Т..Е ..и..з..с..р..а..л..и МилиционериЬ особенноЬ ПазарджишкитеЬ даЬ свикватЬ с Черното Сукно и вареното Жито че не остана !!! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:) КомуниститеЬ иЬ МилиционеритеЬ на саЬ ХОРАЬ и няматЬ ПраваЬ , само Задължения-да напълнят МОРГИТЕ и ще ги напълнят !!! Убийството на КомунистическоЬ К..о..п..е..л..е или М..и..л..и..ц..и..о..н..е..р..с..к..а К..у..р..в..а съгласно Цивилизационното Право не е Престъпление а дълбоко Хуманен Акт !!! КомунистаЬ неЬ еЬ дошълЬ наЬ властЬ сЬ избориЬ , тойЬ дойдеЬ с Оръжие, ПревратЬ иЬ РускиЬ ТанковеЬ иЬ може да се свали само и единствено с Българско Оръжие и Българска КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !!! РускитеЬ ОкупаториЬ докарахаЬ 1944Ь годинаЬ КомуниститеЬ иЬ МилиционеритеЬ отЬ селатаЬ сЬ К..А..Р..У..Ц..И , ние Българите ще ги прибираме обратно с К..А..Т..А..Ф..А..Л..К..И. КомунистаЬ няма МайкаЬ и БащаЬ , РодЬ и РодинаЬ . КомунистаЬ е ИнтернационалистЬ тоест К..о..п..е..л..е и раждаЬ К..о..п..е..л..е..т..а. КомунистиЬ , Деца на КомунистиЬ , ВнуциЬ на КомунистиЬ - САМО ДО СТЕНАТА !!! МилиционериЬ , Деца на МилиционериЬ , ВнуциЬ на МилиционериЬ - САМО ПОД ЗЕМЯТА !!! КАЗАХ !!!

Добави коментар

Водещи новини