Деница Сачева: Темата за осиновяването бележи житейския ми път, посвещавам постигнатото на майка си

  • 15 декември 2023 17:58

  • 994
  • 6
Деница Сачева: Темата за осиновяването бележи житейския ми път,  посвещавам постигнатото на майка си
© Bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

И бюджетът и Конституцията ще бъдат приети следващата седмица. Има време. Изчакваме да се охладят страстите. Опозицията ясно показа, че няма да допусне да започне работата на Народното събрание. Имаше председателски съвети и бе обсъдено с тях как ще продължи работата. Това каза депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е в предаването „Денят на живо” по Нова нюз.

Сачева коментира и темата с осиновяването. „Моята майка е осиновено дете, аз самата имам осиновено дете. Това е тема, която бележи нашия житейски път. Смятам, че в рамките на разумното тази тема трябва да стане публична. Посвещавам тази победа на майка си”, каза тя.

„За много хора това е изключително важна тема. Въпроси като кой съм аз, откъде идвам, накъде съм се запътил и какви са моите дадености си задават много хора”, обясни тя.

Сачева: И двете с Екатерина Захариева имаме осиновени деца и знаем колко е важно те да знаят своя произход

На въпрос няма ли падането на тайната на осиновяването да раздели деца и техните осиновители, Сачева заяви: „Хората се сродяват с любов, а не с кръв. Ако връзката е достатъчно силна – няма какво да я разруши. Няма случай децата да са негативни към осиновителите си”.

„Човек вече може да потърси произхода си след навършване на 18 годишна възраст. В момента се борим да отпадне т.нар. важна информация или да не си болен, за да разбереш които са родителите ти. Тайната на осиновяването не пада, тя и сега е криминализирана и ако някой се опита да злоупотреби, подлежи на наказателна отговорност. Ние улеснихме процедурата, за откриване на биологичните родители.Темата е много трудна и съдът ще трябва да решава много такива казуси. Много често тази тежест пада върху биологичната майка, тъй като бащата често е неизвестен или е отказал да поеме отговорност”, обясни депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
994 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.12.15 | 20:38

6
шопарката яко цица ричи и хоп сега 9 % ддс

2023.12.15 | 20:35

5
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2023.12.15 | 19:52

4
биволицата е много злобна, гадна и долна,но сгодна.

2023.12.15 | 19:52

3
биволицата е много злобна, гадна и долна,но сгодна.
Осиновител

2023.12.15 | 18:53

2
Написах коментар, но той не се появи! Странно!
Лъчо Мозъка

2023.12.15 | 18:52

1
Мъжко момиче. .. Даже не знам защо казвам момиче.

Добави коментар

Водещи новини