Кирил Петков за пърформанса на "Възраждане", БСП и ИТН: Абсолютно безотговорно поведение

  • 14 декември 2023 12:24

  • 5040
  • 37
©
Слушай новината Слушай новината

Днес имаме да гласуваме двата най-важни бюджета за хората - този на НЗОК и този на ДОО за пенсиите на хората. Не мога да разбера колегите от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", как могат да слагат спирачка на най-важните плащания в държавата. Пенсиите зависят от това и здравето на хората. Техният аргумент е, че ние тук, като на трибунал, трябва да решим дали документацията, която беше представена от Областната управа, е пълна или непълна. 

Всичко по темата:
Демонтажът на Паметника на Съветската армия 111

Това заяви в кулоарите на парламента Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", който коментира днешното провалено заседание на парламента.  

След нов блокаж от трибуната, Росен Желязков прекрати работата на НС

"Благодаря на Областната управа, които предоставиха пълна и изчерпателна информация. Тогава обаче опозицията каза - вие трябва да спрете демонтажа на паметника. Ние не сме в позиция да спираме нищо, защото мсе народни представители. Предложихме им да внесат решение за спиране на работата по паметника и да го гласуваме в зала, защото сме парламентарна република. Те казаха - не, не ни интересува, трябва да се спре работата по паметника. Това е абсолютно безотговрно поведение. Блокират най-важните плащания за хората и то точно преди Коледа. Това е извън всякакви норми на парламентрано поведение и дейност. Нека да входират решение за спиране на работата по паметника и да гласуваме. Така е в демократичните държави. Това е ролята на депутатите. В България има разделение на властите. Ние сме депутати, а не министри или областни управители. За мен "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е виждат, че не могат да предизвикат широка обществена реакция и си правят пиар на гърба на парите на хората. Няма какво друго правим, стоим и чакаме. Всички трябва да разберат, че тези партии държат Народното събрание като залог на някакви техни политически виждания. Те нито са в тази позиция, нито имат правата да правят това", обяви Петков. 

"Тези, които блокират работата на НС, не могат да предизвикат широко недоволство срещу демонтирането на паметника и блокират работата на парламента. Опитват се да не принудят, но ние имаме търпението и ще приемем всички закони, и паметникът ще бъде демонтиран", заяви от своя страна ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. "Тези хора да не забравят, че комунистическият режим е обявен за престъпен в България. Този режим идва с помощта на чужда сила. Аз 33 години чакам да бъде демонтиран този паметник на тази чужда сила. Ако трябва, ще работим събота, неделя и законите ще бъдат приети, и паметникът ще бъде демонтиран", категоричен бе той. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5040 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
ПОПА

2023.12.14 | 16:14

36
1. ЩЕ ДОБИВАМЕ ЛИ ГАЗ ВЪ ЧЕРНО МОРЕ ??? 2. ЩЕ ДОБИВАМЕ ЛИ НЕФТЪ ВЪ ЧЕРНО МОРЕ ??? 3. ЩЕ СТРОИМЕ ЛИ НЕФТО---- ТРЪБОПРОВОД : БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПОЛИС ??? 4. ЩЕ СТРОИМЕ ЛИ ЮЖЕН ПОТОКЪ ??? И Т.Н. ........... 5. КЪДЕ СА НИ F-16 ???
Панчо

2023.12.14 | 17:44

37
F-16 още ги рисуват,а всичко друго си е една голяма.....лъжа.
Колко си прост

2023.12.14 | 16:04

35
Не е истина! Незнав КГБ колко плащало тук но ФБР И ФАШИСТКИТЕ ГРУПИРОВКИ ЕС ГО ПРАВЯТ СЪС СИГУРНОСТ ФАКТ 30 ГОДИНИ СЪСИПВАНЕ НА ТОВА КОЕТО ИМАМХМЕ ПРЕЗ СОЦА ИКОНОМИКА И РАЗВИТИЕ СЕГА ВНОСЕН ГМО БОКЛУК И РАДИАЦИЯ ОТ ЗАПАД!!!КОЙ НОРМАЛЕН МОЖЕ ДА ВИКА УРА ЗА УКРАИНЕ И ЕС СЛЕД КАТО ТЕ НИ СЪСИПВАТ НЕ РУСИЯ!
Безотговорно е

2023.12.14 | 15:59

34
Да триеш историята и истината на България! НЕОФАШИСТИ ЕС И САЩ!
Асенов

2023.12.14 | 15:39

33
В затвора или на дръвника ! Това те чака Г -н Идиот от Харвард...

2023.12.14 | 15:11

32
оставка, пътувай за канада

2023.12.14 | 15:11

31
оставка, пътувай за канада

2023.12.14 | 14:41

30
Може би трябваше да изчакате още малко време, да измрът още малко възрастни и чак тогава да махате паметниците.

2023.12.14 | 14:41

29
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2023.12.14 | 14:32

28
Мачкайте русоробите Пълна изолация в парламента Те и без това само пречат там

2023.12.14 | 14:30

27
Паметника не е виновен а некадърниците във власта

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини