Проф. Янаки Стоилов: Дано конституцията не се превърне в спояващо алиби

  • 13 декември 2023 08:20

  • 945
  • 3
©
Слушай новината Слушай новината

Историята е противоречива и това формира две полярни мнения за този паметник. Но голяма част от обществото е и безразлично, коментира  по БНТ конституционният съдия проф. Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия споровете за демонтирането на паметника на Съветската армия.

Най-лошото е заличаването на паметта. Късаме страници от нашата история, каза проф. Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия.

Петър Славов: Една конституция трябва да има решения за всичко

За ремонта на Конституцията той заяви, че дебатът в парламента е с участието на малцина представители. Има колебания, но това означава, че се разсъждава, каза той. По думите му доказателство за това е, че се отказаха да се занимават с датата на националния празник.

Дано конституцията не се превърне в спояващо алиби, коментира той скандалите в не - коалицията и сигурността на сглобката.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
945 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.13 | 09:52

3
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Александър Лилов

2023.12.13 | 08:52

1
Много хубаво го прасках Янаки катамитчето като беше млад и хубав.
Александър Лилов

2023.12.13 | 08:53

2
Затова толкова го разбира правото, на моя дудук е закърмен с него.

Добави коментар

Водещи новини