Ченчев (БСП): Очаквахме Паметникът на Съветската армия изведнъж да се окаже "опасен"

  • 12 декември 2023 10:32

  • 846
  • 2
Ченчев (БСП): Очаквахме Паметникът на Съветската армия изведнъж да се окаже "опасен"
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Очаквахме това, което се случва с Паметника на Съветската армия - изведнъж се оказа "опасен". Обследването беше предопределено. Със сигурност има и други монументи на същите години, но не се прави обследване. Могат да бъдат стриктни към всички сгради и паметници, не само към този. Ще видим доколко обследването е експертно или политическо. Това заяви Иван Ченчев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за "Твоят ден".

Всичко по темата:
Демонтажът на Паметника на Съветската армия 111

Относно напускането на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от страна на Весела Лечева той сподели, че вероятно нещо се готви, защото тя е член на сдружението, което иска да запази 3 март като Национален празник.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма авторитарно управление, всичко се решава с гласовете на Националния съвет", обясни той.

Весела Лечева напуска ръководството на БСП

Според него бюджетът показва двойнственост в сглобката. "В повечето комисии бюджетът не беше приет, различни депутати се изказваха против, сред тях и представител на ГЕРБ. Ще дадем своите предложения за бюджета. Превръщаме се в държава на протеста. Закъсняха бюджетът и актуализацията, затова закъсняха и индексациите", заяви Ченчев.

"3 млн. лева са отпуснати за теренни разкопки. Това е катастрофално малко. Ще има проекти донякъде, но инвестиция в култура няма. Секторите "Култура" и "Спорт" са по традиция недофинансирани. Едно от много важните ни предложения по бюджета са безплатните лекарства за деца до 14 г.", коментира той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
846 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.12 | 13:32

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2023.12.12 | 10:53

1
ОТИВАЙ В МОСКВА ДА СЕ РАДВАШ НА СЪВЕТСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ. И МУМИЯ СИ ИМАТ ДАЖЕ НА ЧЕРВЕНИЯТ ПЛОЩАД!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини