Нинова, въпреки критиките: Ще подкрепим част от предложенията на Асен Василев в Бюджет 2024

  • 12 декември 2023 08:32

  • 1379
  • 2
Нинова, въпреки критиките: Ще подкрепим част от предложенията на Асен Василев в Бюджет 2024
© БТВ

Скандалите в сглобката са за разпределяне на власт, а нашата позиция като опозиция е принципна. Това заяви пред БТВ лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за

Не виждаме нито едно голямо изпълнено желание на тяхната коалиция - Шенген, еврозона, съдебна реформа т.н., коментира тя. 

Нинова за "въздушен Шенген": Това е подхвърляне на трохи

В Бюджет 2024 се дават повече пари, но качеството на живот не се променя. Дава се пари за образование, но това трябва да се даде срещу нещо качествено - например опростени учебници, защото сегашните са неразбиераеми от децата, заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.  

Може доходите ни да са най-високо растящи в ЕС, но още си оставаме най-бедни в Европа, разкри Нинова. 

Ще подкрепим част от предложенията на Асен Василев в Бюджет 2024, съобщи тя. 

"Нито един от текстовете на първо четене в проекта за промени в Конституцията няма да остане същият. Част от предложенията за промени в Основния закон са от компетентността на Велико Народно събрание и те бъдат обявени от противоконституционни в Конституционния съд." 

Нинова обясни, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са поканили видни конституционалисти, които да кажат как трябва да се промени Конституцията: "Правителството няма капацитет да променя Основния закон на държавата, целта е да се овладее съдебната система и прокуратурата, да се овладеят регулаторите и да направят още по-голяма беля."

За продажбата на "Лукойл" и дерогацията на руски петрол, лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е заяви, че не знае какво се случва, но скандалът е кой ще го вземе. Има спорове за преразпределяне на власт, позиции и пари, посочи тя. В желанието си да накажат Русия правителството въведе и такса за пренос на руски газ. "Булгартрансгаз" натрупа загуба от над 200 млн. лв., Русия няма да ни плати дължимите ни 2 млрд. лв. Таксата за пренос на руски газ се оказа антибългарска, разкри Нинова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1379 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
В.Банева

2023.12.14 | 21:12

2
Другарко Нинова, ти си срам за вековната ни партия! Ти унищожи ЦК ПКП и БСП. и разби колектива .

2023.12.12 | 09:08

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини