Георги Георгиев: Васил Терзиев да спре заинатилия се като магаре Борис Бонев

  • 08 декември 2023 19:00

  • 1219
  • 3
Георги Георгиев: Васил Терзиев да спре заинатилия се като магаре Борис Бонев
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Няма председател, защото няма мнозинство, а няма мнозинство, защото тези, които спечелиха изборите с мантрата, че ще променят София, не могат да осигурят мнозинство. Урокът, който хората ни дадоха на изборите, е, че най-голямата група трябва да понесе тежестта и да намери подкрепа. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска и бивш председател на Столичния общински съвет по повод казуса с избор на председател на СОС.

Ако кметът се рекламира като десен преди изборите, получава подкрепа от най-голямата дясна партия преди изборите, след изборите той трябва да определи ясно какъв ще бъде Общинският съвет – ляв или десен. Председателят има важна роля, но определящо е с какво мнозинство ще работи този председател, заяви Георгиев.

Позицията на Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси е, че той не иска да има нищо общо с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Как да подкрепим някого, който не иска да има нищо общо с нас? Общинският съвет трябва да има много ясно мнозинство, което трябва да бъде обединено около ценности. Хората искат да знаят ляво или дясно ще бъде мнозинството в Общинския съвет, посочи бившият председател на СОС.

Бонев: Когато интересите на софиянци бъдат поставени на първо място, е възможно да се постигне нормален диалог

Ако Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите иска да изпълни заявките си преди изборите, той трябва да успее да спре заинатилия се като магаре на мост Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, за да можем да дадем на хората развитието на града. Много е важно колегите да се самоопределят, да кажат с какво мнозинство ще управляват София, каза още Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1219 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.08 | 19:42

3
Този се кри по време на кметските избори, понеже не номинираха невзрачен човек като него. Изборите минаха и той пак си повярва и започна да се показва.
ГРОБ

2023.12.08 | 19:39

2
ГЕЙОГО БЕГАЙ В СПАРТАКУС МОЕТО МОМЧЕНЦЕ ИЛИ В БАР ЛУНА!!!
кореняк софиянец

2023.12.08 | 19:35

1
Гейорги, бегом обратно за Раднево. Там те чакат, в София никой не ще да те вижда!

Добави коментар

Водещи новини