Вигенин за новия трус в "сглобката": Сапунен сериал

  • 05 декември 2023 18:41

  • 1628
  • 3
Вигенин за новия трус в "сглобката": Сапунен сериал
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Работата на НС няма да бъде блокирана. За мен това е поредния сапунен сериал - на сутринта се караме, следобед се сдобравяме и на другия ден същата работа. Това ми прилича на детска градина. Нека да седнат и да се разберат. Не можеш да блокираш бюджета, защото преди седмица е сменен шефът на "Пирогов". Крайно време е управляващите е да почнат да се държат като възрастни хора, без да се обиждат и най-важното - да почнат да работят.

Това заяви в предването "Още от деня"по БНТ депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, който коментира поредния трус в "сглобката", свързан със смяната на шефа директора на "Пирогов".  

ГЕРБ са разочаровани от ПП-ДБ: Очакваме да преразгледат отношението си към нас, няма как да продължим без доверие

"Аз понякога се чудя какво прави БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в НС. Ние не виждаме реални политики, за да дадем нашите контра предложения. Вече посчихме проблемите в енергетиката и отбраната. Тепърва предстои да покажем и проблемите в образованието, защото там не се прави нищо. Вижте какви промени в Конституцията готвят. Особено рисковани са стъпките в съдебната власт и прокуратурата. Ще осъмнем с една съдебна реформа, която ще гарантира политическо кадруване в съдебната система. За нас управляващите нямат капацитета и политическия морал да извършват конституционни промени. Със сигурност тези промени ще бъдат дадени на Конституционния съд. Предложенията и в момента са противоконституционни", категоричен бе той. 

"Подходихме много меко по темата с Шенген. Поведението на Австрия е неприемливо. Виена няма право да постъпва така с България и Румъния. Със сигурност преместването на шенгенските граници ще е от полза на Австрия. Потокът от мигранти от България към Австрия е нищожен. За мен трябва да реагираме много по-остро, защото Австрия се подиграва с България и Румъния", завърши Вигенин. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1628 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
И

2023.12.05 | 22:07

3
Педи грипал

2023.12.05 | 20:19

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto
кореняк софиянец

2023.12.05 | 18:44

1
Вагинин е позабравил как се тресеше тройната всеки ден, в който болен сидеров излезеше пиян след 10 вечерта

Добави коментар

Водещи новини