Министър Тагарев се срещна с парламентарния секретар към министъра на външните работи на Канада

  • 01 декември 2023 14:38

  • 316
  • 1
Министър Тагарев се срещна с парламентарния секретар към министъра на външните работи на Канада
© МО

Днес, 1 декември, министърът на отбраната Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за се срещна с парламентарния секретар към министъра на външните работи на Канада и народен представител Роб Олифант и с посланика на Канада за Румъния и България Н. Пр. Гавин Бюкан, за да обсъдят двустранното сътрудничество в областта на отбраната, съобщиха от пресцентъра на МО.

Основни теми на разговор бяха динамично променящата се среда на сигурност и рисковете и заплахите за сигурността в Черноморския регион. Друг акцент на разговорите беше необходимостта от постоянна адаптация към новата среда и заделянето на повече средства за отбрана и превъоръжаване. 

Министър Тагарев се срещна с германския посланик

Двете страни се съгласиха, че подкрепата за Украйна е дългосрочен ангажимент и споделиха информация относно своя принос. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
316 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.01 | 18:13

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини