Светкавични оставки на шефовете в НЗОК, след като бяха "помолени" от партиите

  • 01 декември 2023 14:38

  • 2193
  • 3
Светкавични оставки на шефовете в НЗОК, след като бяха "помолени" от партиите
© bulphoto (архив)

След като бяха "помолени" днес от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и финансовия министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, управителят на Националната здравноосигурителна каса Станимир Михайлов, предложен от ПП/ДБ, и заместникът му Момчил Маврев, кандидатура на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, избран вчера, което доведе до пореден скандал в "сглобката", подават оставка.

Оставките им идват като компромис, закрепил поне засега мира между некоалиционните партньори, като ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ПП/ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се разбраха от днес нататък всички назначения в регулатори да се правят въз основа на ясно разписано споразумение, което предстои да се изготви и одобри.

Новината за оставките на шефовете на Касата идва само няколко часа след призива на партийните лидери.

Борисов: Решихме да направим крачка назад и да спрем да се обвиняваме взаимно

По неофициална информация оставките ще бъдат входирани в деловодството на Народното събрание в късния следобяд, което означава, че депутатите ще ги гласуват най-вероятно още на първото заседание на парламента следващата сряда, предаде репортер на Novini.bg.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2193 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.01 | 18:13

3
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.01 | 17:03

1
Оставки!Подиграват се с хората!Вчера избрани,днес оттеглени!
смех

2023.12.01 | 17:34

2
Викаш дай да бутаме правителството - това е политиката бате - компромиси. И на мен не ми харесват герберастите - но като има само 3 евроатлантически партии - с тях ще е. Алтернативата са русоРоби, копейки и знайни и незнайни клели се във вярност към СССР

Добави коментар

Водещи новини