Тошко Йорданов отнесе наказание заради обиди към Кирил Петков

  • 30 ноември 2023 11:30

  • 2626
  • 3
Тошко Йорданов отнесе наказание заради обиди към Кирил Петков
© Булфото

Наказание забележка отнесе депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. заради обиди към Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически от трибуната в парламента.

По време на дебата за избор на подуправител на здравната каса Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. припомни, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически бе предоставил декларация, че е единствено български гражданин, за да стане министър, а в последствие се бе оказало, че все още не е освободен от канадското си гражданство. Коментира и работата на прокуратурата.

НА ЖИВО: Напрежение между Петков и Пеевски, Нинова призова: Излезте и се разберете като мъже

"Нали правихте съдебна реформа, колеги златни, прекрасни, малки? Какво не ви харесва сега в съдебната реформа? Какво не ви харесва сега в този прокурор? Нали махнахте предишния и оставихте този, това ли ви е съдебната реформа?", иронично се обърна Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. към бившите си коалиционни партньори от ПП и ДБ.

Междувременно от първия ред се чу как Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически му подвиква: "Кой е малък?".

"Да кажа само какво чух долу от първия ред. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, който е функция на баща си, зададе въпроса "Кой е малък?", явно визирайки ръста ми от 1,70 см. Ако аз съм 1,60, това, което смятате за ваше, е сигурно 10 сантиметра", каза Йорданов.

Междувременно Петков стана, мина покрай него и му направи многозначителен знак, който наподобяваше показване на разлика в ръста им.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2626 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Лена Мустака

2023.11.30 | 12:05

3
Ама за онова таковата, малкото на Киро Тъпото питайте Лена Мустака бе. тя ще ви каже най добре.
Анонимен

2023.11.30 | 11:57

1
Абе по борсите за плодове и зелевчуци не установиха ли, че индийските такива имат хубава стойност и качество или се чудят още?
Киро е прав

2023.11.30 | 12:03

2
Зелеви чукове ли има?

Добави коментар

Водещи новини