Еврокомисарят по икономика Паоло Джентилони ще посети България

  • 29 ноември 2023 15:17

  • 287
  • 1
Еврокомисарят по икономика Паоло Джентилони ще посети България
©

На 30 ноември и 1 декември комисарят по икономика Паоло Джентилони ще бъде на работно посещение в България, за да обсъди с българските власти и заинтересовани страни икономическите перспективи пред ЕС и България в навечерието на 2024 година, съобщиха от пресцентъра на Представителството на ЕК в България. 

В първия ден от визитата си в София комисар Джентилони ще се срещне с министър-председателя акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, с министъра на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и с председателите и заместник-председателите от ресорните комисии в Народното събрание. Той ще вземе участие и в кръгла маса с представители на бизнеса. 

Паоло Джентилони: ЕС може да избегне рецесията

В петък комисар Джентилони ще се срещне със заместник министър-председателя и министър на външните работи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, с управителя на Българската народна банка Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. и с членове на Съвета за икономически анализи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
287 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.29 | 16:11

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини