Кристиан Вигенин от БСП: Министрите в кабинета вече далеч не са само на ПП-ДБ

  • 25 ноември 2023 18:50

  • 729
  • 5
Кристиан Вигенин от БСП: Министрите в кабинета вече далеч не са само на ПП-ДБ
© Нова Нюз
Слушай новината Слушай новината

И вторият вот на недоверие към кабинета "Денков-Габриел" не успя да мине. Разногласията партньорите във властта обаче нарастват. Ще се възползва ли от тях опозицията - темата в студиото на предаването "Офанзива" по Нова Нюз коментира зам.-председателят на парламента и депутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,. По думите му вотовете на недоверие не се внасят непременно да свалят кабинета, а за да насочат общественото внимание към определени теми.

Според народния представител министрите в настоящото правителство "далеч не са само на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". "Възможно е в периода от назначаването им досега да са се случили неща, които да са привлекли тези министри в друга орбита", посочи Вигенин.

Той каза, че не очаква да има ротация на премиерите, а по-скоро предначерта два възможни варианта за политическото бъдеще на страната ни: "Единият е пълно преформатиране на управлението, а другият – разпад и нови избори, вероятно заедно с европейските", обясни зам.-председателят на парламента. Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, отхвърли вероятността да се създаде кабинет в рамките на това Народно събрание, който БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е може да подкрепи. 

Андрей Райчев: Възможно е Борисов да поиска Денков да остане премиер до края на кабинета

Той коментира и кандидата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за кмет на София – Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на. По думите на депутата трябва и да се побеждава, и да се пада достойно. "Ваня да си гледа Общинския съвет", призова Вигенин и подчерта, че никой не може сам да спечели.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
729 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Къф

2023.11.27 | 10:19

5
е тоя монголоид от снимката бе?
Анонимен

2023.11.25 | 20:56

4
Е и Охлюф!?

2023.11.25 | 20:53

3
Вагина вие от бсп сте като,зайчите лай..на,нито торите нито меришете.

Добави коментар

Водещи новини