Правителството ще проведе редовното си седмично заседание в четвъртък

  • 22 ноември 2023 06:04

  • 273
  • 1
Правителството ще проведе редовното си седмично заседание в четвъртък
©
Слушай новината Слушай новината

Правителството ще проведе редовното си седмично заседание в четвъртък, съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет. В дневния ред на заседание е включен проект на решение за одобряване на график на действия по преобразуване на държавно предприятие „Управление и стопанисване на язовири“. 

Проект на решение за присъединяване на формирования от въоръжените сили за България към програмата за подготовка на корпуса за бързо възвръщане на НАТО в Солбиате Олона, Италия (HQ NRDC-ITA) също е част от дневния ред. 

Правителството се очаква да обсъди още проект на споразумение между Агенцията за ядрено регулиране на България и Комисията за ядрено регулиране на САЩ за обмен на техническа информация и сътрудничество по въпросите на ядрената безопасност. 

По време на заседанието се очаква да бъдат одобрени и предложения за промени в Закона за българските лични документи. Началото на заседанието е от 15:30 часа. 

По-рано днес министърът на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на съобщи, че  правителството се очаква да работи извънредно в петък, за да обсъди и гласува проектите за държавен бюджет и за бюджети на НЗОК и ДОО за догодина, които трябва после да бъдат внесени за разисквания в парламента. 

Последвайте канала на

Novini.bg
273 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.22 | 08:17

1
Затвор за полицаите-престъпници ритащи млади момичета!!!

Добави коментар

Водещи новини