Васил Терзиев отново кани на разговори партиите в Столичния общински съвет

  • 20 ноември 2023 12:26

  • 713
  • 6
Васил Терзиев отново кани на разговори партиите в Столичния общински съвет
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Кметът на София Васил Терзиев отново ще изпрати покани до партиите в Столичния общински съвет по време на днешното заседание на Съвета.

"Очаквайте покани и ще продължим тези разговори", заяви Терзиев.

Той припомни, че бяха изпратени покани до всички партии, представени в СОС.

"Текстът на всяка една покана е бил еднакъв, посочи кметът. Темите също бяха ясни предварително и не е излизано извън тях. Те бяха какви са приоритетите, които всеки един си представя, че трябва да бъдат реализирани в един мандат, за да започнем от това какво ни обединява. Второто нещо беше кои са важните неща за всяка партия, които да бъдат застъпени в следващия бюджет", каза Терзиев.

"Третото е темите, по които партиите биха проявили лидерство, за да залегнат като политики. Чак след обсъждането на тези точки, трябваше да говорим за избор за председател и сформиране на комисии. По последните две точки не е говорено изобщо", подчерта кметът Терзиев.

Разговорите ни с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, "Синя София" и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" бяха фокусирани върху първите две точки, обясни Терзиев. Той допълни, че много би се радвал с тези, които не се е видял, разговорите да продължат.

Днес на заседанието отново бяха направени същите предложения за председател на СОС от партиите в Съвета. За поста "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ("Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и") предложиха Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" - Диана Тонова. От "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" номинираха Красимир Гълъбов, а от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) - Пламен Данаилов. Изборът беше чрез тайно гласуване с хартиени бюлетини.

През миналата седмица СОС не успя да избере свой председател, гласуването продължава днес.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
713 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Благоизтезар

2023.11.20 | 13:42

6
ЩОМ.КАЛИНКИТЕ ГРАБНАХА.ВЛАСТА М.......НИ.СЕ.РАЗКА ТА
ха_ха

2023.11.20 | 13:36

5
Този глупак не разбрали че педро Бонев не го искат. Зависимоста е гадно нещо

2023.11.20 | 12:37

1
Да крадеш ставаш,за кмет Не.
ха_ха

2023.11.20 | 13:35

4
Този глупак не разбрали че едро Бонев не го искат. Зависимоста е гадно нещо

2023.11.20 | 13:24

3
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex
нашето име

2023.11.20 | 13:12

2
важно е да няма председател на СОС педал

Добави коментар

Водещи новини