Свиленски за вота на недоверие: Кворумът трябва да се осигури от ГЕРБ и ДПС

  • 17 ноември 2023 09:14

  • 257
  • 1
Свиленски за вота на недоверие: Кворумът трябва да се осигури от ГЕРБ и ДПС
©

Председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски заяви, че кворумът за вота на недоверие трябва да се осигури от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Искаме в пленарна зала да влязат представителите на управляващото мнозинство - ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - те днес бяха в зала. Работата на народните представители е да присъстват в зала и да работят. Ние не подкрепяме правителството, ние сме основният вносител на този вот, кворум няма както виждате. Кворумът трябва да го осигурят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, тъй като те подкрепят това правителство", заяви той.

По думите му спекулациите кой е опозиция или не - може да се види в гласуването за дерогацията за "Лукойл".

Пълен хаос около вота на недоверие: ДПС и ГЕРБ напуснаха залата, от БСП не се регистрираха, липса на кворум прекрати заседанието на НС

"Всички гласове - на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", на ИТН, на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, на ПП-ДБ не стигат за да има кворум. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не се ли регистрират - няма да има кворум, но те трябва да присъстват вътре, да види целия български народ кой подкрепя това правителство", допълни Свиленски.

Последвайте канала на

Десислава Станева
257 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.17 | 10:12

1
bokluk kvorumat da se usiguri a vie da se skriete da ne bi da padne pravitelstvoto na krajbite

Добави коментар

Водещи новини