Румен Христов: На балотажа в София не гласувах за нито един от двамата кандидати

  • 15 ноември 2023 21:00

  • 529
  • 3
Румен Христов: На балотажа в София не гласувах за нито един от двамата кандидати
© Bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Логично е евроатлантическата коалиция - ние, "Продължаваме промяната - Демократична България", ГЕРБ и ДПС, заявили своята ориентация, да отхвърлим вота на недоверие и да дадем вот на доверие на правителството по отношение на националната сигурност. Това каза лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен Христов в ефира на "Денят ON AIR".

Христов изрази притеснението на партията, което е свързано с нереалистичните приходи и очакванията, които има за следващата година.

"При 35 млрд., заложени тази година, данъчни приходи в хазната, ние вероятно няма да изпълним 1-1,5 млрд. Догодина обаче залагаме 41 млрд., което означава, че вероятността да покачим дефицита и да не отговорим на маастрихтските изисквания е много голяма", смята лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Премиерът разкри какво е казал на Асен Василев и Бойко Борисов за бюджета, коментира ситуацията в СОС и дерогацията

По думите му финансовият министър трябва да каже какво да се ореже.

"Финансовият министър не е от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, той е от ПП-ДБ. Ако ние имахме финансов министър, щяхме да кажем какво да орежем. Трябва да се ореже отнякъде, това е купуване на спокойствие. Раздаваме, за да управляваме спокойно. А какво правят следващите поколения?", попита гостът пред Bulgaria ON AIR.

Изпълнили сме 30% от заложените за тази година милиарди, изтъкна Христов. 

"По отношение на общините е заявено, че са отпуснати 1 млрд. лв. Въпросът е как се разпределят", посочи той.

Лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на коментира и дерогацията: "Член съм на Икономическата комисия. Много бързо разгледахме въпроса за дерогацията. Реши се да бъде до октомври. Сега искаме да бъде съкратена, защото през това време ние не видяхме никакви стъпки от страна на правителството и "Лукойл" да се търсят алтернативни доставчици. Цените могат и да се вдигнат".

Според него на местните избори се е видяло, че съотношението е в полза на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Ние имаме около 600 000 гласа. На балотажа в София не съм гласувал за нито един от двамата представители. Не можах да направя избор между държавна сигурност и държавна собственост. Няма кандидат", обясни Христов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
529 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.16 | 04:28

3
а кой е тоя селски гащник и кой го ибе какво е правил на балотажа?

2023.11.16 | 00:44

2
Горещи момичета ви очакват на - - - - Meetme.pw
Защото си жалък

2023.11.15 | 22:09

1
Русенски амбриаж€

Добави коментар

Водещи новини