Димитър Илиев за БФС: Абсурдно е всичко

  • 15 ноември 2023 08:12

  • 1355
  • 4
Димитър Илиев за БФС: Абсурдно е всичко
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

"Абсурдно е да обичаш футбола и да забраняваш хора да го гледат.  Стадионите се строят с трибуни за хората", заяви пред БНТ Димитър ИлиевДимитър ИлиевДимитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти, министър на младежта и спорта.

"БФС се опитват да прехвърлят вината на СДВР и УЕФА, но не е така. Важно е да се разплете цялата истина", каза той и поясни: "Това, което се тиражира, според мен не е така".

"Не може да се влияе на БФС. Те са самостоятелни", обясни Илиев и уточни, че ако го  има  дори да се сметне, че има политически натиск.

За него не много неприятно, че има забрана от БФС деца да не играят футбол. 145 клуба са с отнети права, като на някои са възстановени обаче, но нямат право на глас.

Има предложение да се назначи независим одит на клубове и на БФС. От БФС няма отговор, но от клубове има, обясни още министърът.

"Проблемите са страшно много. Само футболната общественост може да ги разреши", каза Илиев.

Той се зачуди какъв човек трябва да си, за да не си подаваш толкова време оставката и обясни, че ако неговата бъде поискана ще бъде дадена веднага.

Димитър Илиев готов да се раздели с поста на министър

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1355 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.15 | 09:40

1
Мухльо, смотан, инфанатилен, абсурдно е, въобще, как такава карикатура като теб, е на такъв пост!

2023.11.15 | 10:10

4
Е, перуката не е мухльо. Не говори за него така. Виждал ли си го колко пие и как танцува след това? Никой мухльо не го може като него.
zzz

2023.11.15 | 10:03

2
Да не гледаш огледалото и да си говориш.

2023.11.15 | 10:09

3
Перуката си подаде оставката. Но после стана прецедент в световната история - оттегли я една година по-късно и се върна. Чудя се с правителствата става ли така - да се върне бат. Буда еднокнижни, щото размислил за оставката.

Добави коментар

Водещи новини