Делегация, водена от председателя на НС Росен Желязков, е на посещение в Света гора

  • 15 ноември 2023 07:11

  • 225
  • 1
Делегация, водена от председателя на НС Росен Желязков, е на посещение в Света гора
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Българска делегация, водена от председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, ще бъде на традиционното посещение в Света гора за празника на манастира „Свети вмчк. Георги Зограф“.

На 15 ноември в 11.15 часа председателят на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и водената от него делегация ще се срещнат с духовното ръководство на Света гора в столицата Карея. По-късно те ще посетят българския манастир „Свети вмчк. Георги Зограф“. В 14.00 часа председателят на Народното събрание и народните представители ще разговарят с монашеското братство и след това ще разгледат манастира и неговата библиотека. Председателят на парламента ще отпътува за България, а депутатите ще присъстват на вечерната служба и вечерното бдение в светата обител.

На 16 ноември народните представители ще участват в тържествената служба в храма по случай празника на манастира и ще се включат в литийното шествие с чудотворната икона на Св. Георги.

Росен Желязков и Талат Джафери откриха в археологическия музей в Скопие изложбата "Сребърна Тракия"

В делегацията са заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от ПГ „Възраждане“ Цончо Ганев, председателят на Комисията по конституционни въпроси и народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков, народният представител от ПГ „Продължаваме промяната – Демократична България“ Христо Даскалов, народният представител от ПГ „БСП за България“ Румен Гечев, народният представител от ПГ „Има такъв народ“ Станислав Богдански и заместник-министърът на външните работи Тихомир Стойчев.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Радина Лазарова
225 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
байдън и този кучи син

2023.11.15 | 07:20

1
този спермояд стана голям политик

Добави коментар

Водещи новини