Карадайъ проговори след подадената оставка

  • 10 ноември 2023 16:28

  • 7785
  • 4
Карадайъ проговори след подадената оставка
© bulphoto (архив)

Бившият председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, отбеляза датата 10 ноември с публикация във Фейсбук. Доскорошният лидер на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, който изненадващо подаде оставка, посочи: "Днес се навършват 34 години от падането на тоталитарната власт в България. След години историята ще отчете приноса на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и г-н Доган за победата на демокрацията и за мирния преход в нашата родина!"

Това е първият коментар на Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, след като подаде оставка като председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Не станаха ясни мотивите за подаването на оставка и дали ще остане депутат.

Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС, Доган поема партията

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, подаде оставка като председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на 7 ноември. Партията ще бъде поета временно от почетния ѝ председател Ахмед Доган до конференцията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с през февруари.

От 2010 г. Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, е организационен секретар на Централното оперативно бюро на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. През 2013 г. той става и народен представител от партията. От 24 декември 2015 г. е един от тримата временни съпредседатели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с до IX национална конференция на партията, след като е изключен Лютви Местан. През април 2016 г. е избран за председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от IX национална конференция на партията. В края на 2020 г. е преизбран за председател от X национална конференция на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7785 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
РУШЛЯмСКА ДЪРЖАВА

2023.11.12 | 14:32

4
КАРА.. сцепиха ли ти А Н А ЛЪТ.“ С с иГАнИН Въ СХЛИФФ ???

2023.11.10 | 18:54

3
10 - и ноември е най - трагичния ден в историята на съвременна България ! Стартира нейния грабеж , нейното колонизиране и постепенното и унищожение , както и това на българите !

2023.11.10 | 17:45

2
Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------> min.lc/diabexin

2023.11.10 | 17:00

1
"приносът" е отдавна известен - гнусното червено помашко говно събори първия некомунистически кабинет и оттогава крепи бивши комунисти на власт - БКП–политбюро, БКП-чужда агентура, БКП-охрана.

Добави коментар

Водещи новини