Росен Желязков заминава на работно посещение в Р Северна Македония

  • 10 ноември 2023 10:42

  • 764
  • 2
Росен Желязков заминава на работно посещение в Р Северна Македония
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще бъде на работно посещение в Република Северна Македония на 14 ноември 2023 г. Визитата е по покана на председателя на парламента на Република Северна Македония Талат Джафери.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1269

Програмата на посещението предвижда в 9.00 часа председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети да посети църквата „Св. Спас“ и да положи венец пред саркофага на Гоце Делчев. След това Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще присъства на събитие в Българския културно-информационен център в Скопие, на което ще бъдат раздадени ваучери за интернет обучения на деца с увреждания, техните родители и преподаватели.

В 11.30 часа председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще разговаря с председателя на Събранието на Република Северна Македония Талат Джафери. След срещата председателите на парламентите на България и Република Северна Македония ще дадат изявления за представителите на медиите.

Председателите на законодателните институции на България и Република Северна Македония ще присъстват на откриването на изложбата „Сребърна Тракия“ в 13.00 часа в Археологическия музей на Република Северна Македония в Скопие. Експозицията е организирана от Националния археологически институт с музей при БАН и в нея са представени 1700 експоната от 18 български национални, регионални и общински музеи.

Росен Желязков свиква среща по сигурността в парламента

Последвайте канала на

Радина Лазарова
764 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.10 | 12:00

2
Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------> min.lc/diabexin
Чудесно

2023.11.10 | 11:30

1
Дано да е еднопосочно.

Добави коментар

Водещи новини