Драгомир Стойнев: Трябва да се изясни: подпомагало ли е правителството "Лукойл" да нарушава дерогацията

  • 10 ноември 2023 09:48

  • 910
  • 2
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

"Ако някой е нарушавал дегорацията на ЕК, ако е имало шашми, трябва да има разследване", коментира пред медиите Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, предаде репортер на NOVINI.BG.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е подкрепя дерогацията, защото това означаваше стабилност на енергийния пазар, напомни той.

Пеевски: Дерогацията трябва да отпадне веднага, рискуваме демокрацията да си отиде от про-Путин партии

"Част от "сглобката" твърдят, че някои от правителството са се облагодетелствало", каза Стойнев и добави: "Дали правителството е подпомагало "Лукойл" да нарушава дерогацията, това трябва да се изясни, но за нас е притеснително".

"Трябва да има разследване", категоричен е Стойнев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
910 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.10 | 10:09

2
Този и всички допринесли за облагодетелстване то на руснаците, са за Народен съд! От Иван-Костов от правителство, та досега...

2023.11.10 | 10:02

1
Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------> min.lc/diabexin

Добави коментар

Водещи новини