Фикрет Сепетчи: В ДПС предстои процес на българизация

  • 09 ноември 2023 15:02

  • 1730
  • 1
Фикрет Сепетчи: В ДПС предстои процес на българизация
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с стават нормални неща, макар те изглеждат ненормално за обществеността", обясни пред БНР Фикрет Сепетчи, бивш депутат от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и бивш областен координатор на партията. 

"Оставката на Карадайъ не  е новина от гледна точка на традицията. В ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с никога не са се избирали председатели".

Движението окончателно се разделя с т.нар. турско-мюсюлманска визия на политическо поведение, смята той.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с предстои процес на българизация", каза Сепетчи.

Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС, Доган поема партията

Преди Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, от тази партия трябва да си тръгнат олигарсите Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се и Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, заяви Сепетчи.

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с всъщност е бизнес корпорация в реалното си действие", каза той и добави, че Движението бърза със смяната на Карадайъ, защото местните избори окончателно показаха на ръководството, че медийно и публично това е една картонена структура, която вече не комуникира по естествен начин със своите избиратели, посочи още бившият партиен функционер. 

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е носител на ноу-хау за печелене на избори. Погазва се принципа да не се купуват гласове", поясни той.

Нито една идея да се замести ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма шансове да успее, обясни още Сепетчи.

"Мечтата ми е един ден за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да гласуват един милион избиратели, а председателят да се казва Иван, а не Доган. Мисля, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е в навечерието на тази трансформация", заяви Фикрет Сепетчи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1730 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.09 | 19:16

1
Хоpата вече могат да прeдотвpатят или излекуват диaбeтa само с едно лекаpство. Подходящо за всеки и дeйства бъpзо, пoмoгнeте на сe.бе си или на близкитe си това е лeкаpството----->> goo.su/diabexin

Добави коментар

Водещи новини